kostek11 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam, mam pytanie dotyczące antyaliasingu. Mam karte Saphire X800 XT, i zainstlowanych kilka gier, min.UT2004, DeusEx 2 i FarCry. Jak włącze antyaliasing na x6 to UT2004 w rozdziałce 1600x1200 pięknie śmiga, ale już DeuxEx średnio. Stąd moje pytanie. Czy da się w jakiś sposub ustawić tak antyaliasing w pcjach zaawansowqnych ekranu, żeby z UT uruchamiał sie x6, z Deus x1, a z Farcry np. x4 ??? Czy może są do tego specjalne oddzielne programy ?? Czy może trzeba dodać jakiś parametr do pliku exe uruchamiającego grę ?? Pozdr. Kostek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Jest taki program "ATI Tray Tool" możesz w nim określić parametry uruchamiania dla każdej gry z osobna AA, Anizo , taktowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 W 'pelnej' wersji radlinker (czyli nie tej dodawanej do omeg) mozemy mozna robic wlasnie skroty do kazdego programu z jakimi opcjami i taktowaniami ma byc uruchamiana karta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Można też tak zrobić w Power Spripie, ale mam takie of topicowe pytanie: Po co właczać AA w 1600x1200?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Jak sie ma Takie MONSTRUM !! Ale Nicky ma racje... w 1280x1024 AAx2 -juz pięknie wygładza do 1600x1200 x2 czy x4 to już obraz MARZENIE GRACZA !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...