Undofen Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Sprzedam freonowa schladzarke cieczy. Gotowe urzadzenie, w srodku pompka 1400 l/h. Bez obiegu schladza do -30, z obiegiem zalezy od izolacji u mnie juz z dzialajacym procem -15. Sprzedaje bo nie mam troche warunkow do uzywania, poza tym juz mi nie zalezy na az takim hardcore oc. Nie mialem jej nawet okazji porzadnie przetestowac przez rabiacy sie sprzet. Bardzo dobra do chlodzenia peltierow gdyz nie trzeba bedzie zapewne az tak bardzo izolowaca poza tym jak sie peltiery czyms takim schlodzi to nigdy pelt + WC temu nie dorowna, lub po prostu na proca ale jak wiadomo wszystko musi byc odciete od 02 wtedy. Urzadzenie ma termostat regulowany od 14 do 28 stopni. Posiada wejscie i wyjscie do ktorych przylaczamy przewody. Mam zdjecia ale nie mam jak ich zamiescic wiec gdyby ktos mogl to mu chetnie przesle. Jak beda chetni to niech to bedzie forma aukcji. Urzadzenie jest podobnie glosne jak farelka do ogrzewania, trzeba je stawiac na czyms miekkim zeby nie przenosilo wibracji z kompresora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 No ciekawe,ciekawe. Przeslij mi zdjecie na dexter@astercity.net umieszcze je na serwie astercity na swoim koncie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Dexter nareszcie dodales opis jaki masz komp : :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 za ile chcesz ja sprzedac? interesuje mnie szczegolnie komprsor i skraplacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wyslalem zdjecie dexterowi ktory mam nadzieje je tu zamiesci, a dla zainteresowanych mam duzo wiecej zdjec niestety moze dla niektorych w nienajlepszym miejscu, minanowicie na www.edysk.pl login: Shared haslo: [gluteus maximus][gluteus maximus] w katalogu zdjecia jest zip calej mojej tworczosci chlodniczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 za ile chcesz ja sprzedac? interesuje mnie szczegolnie komprsor i skraplacz...Wlasciwie to nie interesuje mnie sprzedaz oddzielnie bo wyjecie tej pompki to jest jednak troche roboty, a za ile to zalezy ile kto da :), pisalem ze proponuje forme aukcji. Ale w ostatecznosci moge ja jednak wyjac wiec pisz ile bys dal bez niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Umieszcze jak tylko uda mi sie dobic do serwera. Mialem reinstal windy i wszystkie hasla pogubila. No wkoncu umiescilem moj config w sigu bo zawsze musialem tlumaczyc co mam a tak juz nie musze 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Podaj cene mniej wiecej... po nie mam punktu odniesienia i niewiem ile mam oferowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 To jest aukcja wiec mozesz zaczac od ilu chcesz, ale dobra jako sprzedajacy daje cene wywolawcza 10zl :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 hmmm.... jakies 250zl na dzien dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 tyle niejwiecej kosztuje takie komresor jak masz (uzywany) + stary skraplacz ;) trzeba od czegos zaczac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Z pompka czy bez ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mnie tam tylko kompreor interesuje z tego wszystkiego :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 No nie wiem, parownik to tez jest nienajgorszy w tym, skraplacz trzeba by rozbroic zeby sie nadal do laczenia z innym. Czyli pomke moge wyjac. To jak ktos sie bedzie licytowal to pisac czy z pompka czy bez, a jak niebedzie wiecej chetnych, to sie bedziemy musieli jakos ugadac co do ceny bo w takim wypadku aukcja nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 poczekaj poczekaj ;) jak mi zostanie kasa z zakupow nowego sprzeciąra to zaczne licytowac.... wstrzymajcie sie do srody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 undofen- ja po prostu mam tera parownik bezposrednio na procesorze tera morduje sie z systemem 2 kompreorowym.. ty masz temp. -15C z durakiem .... i masz 600W kompresor ja mam niecale 90W (70-80)- mam temp. -6C z athlonem @ 1.8Ghz .. gdybym dopadl twoj kompresor.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Aaaaaaa. teraz rozumiem cos sie tak napalil na moj kompresor :), no ale coz co najmniej do srody trzeba bedzie poczekac zeby inni tez mieli szanse zalicytowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 No nareszcie udalo mi sie dobic do serwera. Podaj wymiary tego "cuda" bo na male to nie wyglada 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Male rzeczywiscie nie jest ma 45cmx35cmx30, Termometr i farelka nie sa w zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 hehz, ja wlasnie koncze robic moj nowy experymentalny parownik, spodiewam sie bardzo (jak zawsze) dobrych efektow, jeszcze nowe agregaty (2x 90W) .... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 jeszcze 30 miedzianych kolkow do wyciecia :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 To jak berkut po wynikach z tymi kompresorami dalej chcesz kupic ? Jeszcze 2 dni i sie okaze czy nie bedziesz jedynym kupcem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...