Skocz do zawartości
Undofen

Sprzedam agregat.

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam freonowa schladzarke cieczy. Gotowe urzadzenie, w srodku pompka 1400 l/h. Bez obiegu schladza do -30, z obiegiem zalezy od izolacji u mnie juz z dzialajacym procem -15. Sprzedaje bo nie mam troche warunkow do uzywania, poza tym juz mi nie zalezy na az takim hardcore oc. Nie mialem jej nawet okazji porzadnie przetestowac przez rabiacy sie sprzet. Bardzo dobra do chlodzenia peltierow gdyz nie trzeba bedzie zapewne az tak bardzo izolowaca poza tym jak sie peltiery czyms takim schlodzi to nigdy pelt + WC temu nie dorowna, lub po prostu na proca ale jak wiadomo wszystko musi byc odciete od 02 wtedy. Urzadzenie ma termostat regulowany od 14 do 28 stopni. Posiada wejscie i wyjscie do ktorych przylaczamy przewody. Mam zdjecia ale nie mam jak ich zamiescic wiec gdyby ktos mogl to mu chetnie przesle. Jak beda chetni to niech to bedzie forma aukcji. Urzadzenie jest podobnie glosne jak farelka do ogrzewania, trzeba je stawiac na czyms miekkim zeby nie przenosilo wibracji z kompresora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyslalem zdjecie dexterowi ktory mam nadzieje je tu zamiesci, a dla zainteresowanych mam duzo wiecej zdjec niestety moze dla niektorych w nienajlepszym miejscu, minanowicie na www.edysk.pl login: Shared haslo: [gluteus maximus][gluteus maximus] w katalogu zdjecia jest zip calej mojej tworczosci chlodniczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za ile chcesz ja sprzedac? interesuje mnie szczegolnie komprsor i skraplacz...

Wlasciwie to nie interesuje mnie sprzedaz oddzielnie bo wyjecie tej pompki to jest jednak troche roboty, a za ile to zalezy ile kto da :), pisalem ze proponuje forme aukcji. Ale w ostatecznosci moge ja jednak wyjac wiec pisz ile bys dal bez niej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem, parownik to tez jest nienajgorszy w tym, skraplacz trzeba by rozbroic zeby sie nadal do laczenia z innym. Czyli pomke moge wyjac. To jak ktos sie bedzie licytowal to pisac czy z pompka czy bez, a jak niebedzie wiecej chetnych, to sie bedziemy musieli jakos ugadac co do ceny bo w takim wypadku aukcja nie ma sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

undofen- ja po prostu mam tera parownik bezposrednio na procesorze

tera morduje sie z systemem 2 kompreorowym..

ty masz temp. -15C z durakiem .... i masz 600W kompresor

ja mam niecale 90W (70-80)- mam temp. -6C z athlonem @ 1.8Ghz .. gdybym dopadl twoj kompresor.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi