m4lyq3 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Wiem że te badziewne procki nie są wdziecznymi narzedziami do oc ale jak komuś udało się coś ciekawego stworzyć z tego ślimaka to zapraszam! mile widziany screan !!! stabilne w windzie i na bench!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendan Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 2175 Mhz na Fsb 145 :/ jak dam na 166 to (juz opisywalem na forum) wskakuje mi fsb 83MHz i mam Atka 1100, i dalej nie wiem czemu tak sie dzieje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toledo Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 U mnie chodzi stabilnie przy fsb 200 na mnożniku 11 czyli 2200 Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lyq3 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Wiec z mnoznikiem troche zjechałeś przy jakim napiecu udało ci sie to uzyskać jakiej firmy masz pamieci i jak mozesz to napisz jakie masz taimingi chetnie zrobił bym to samo wiec jakis wiekszy opis i dodatkowe szczególy bardzo by mi pomogły bo własnie dzisiaj dostałem chefa 420 W i chce sciagnac bios ubera 1.4 i poleciec troche wyzej . dobrze by było gdybys wyraził opinie na temat tego fsb 166 czego to jest wina i czy to zalezy od biosu? ja jeszcze nie probowałem z powodu braku zasiłki (dobrej) Dzieki Toledo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mój chodzi stabilnie 12.5*172@1.775V, płyta zaniża-real jest~1.7V. Na Pentagram QC80Cu temp. w stresie max. 48*C, reszta jak w podpisie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 A ja swojego ostatnio sprzedałem, ale teraz załuję. W aidzie miałem lepsze wyniki jak w obecnym Bartonie. Przy tym samym taktowaniu proca, pamięci i tych samych timingach mój 2400 chodził lepiej jak Bartek na szynie 180. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30120921 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Jak w opisce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 p.s.... mam zamiar polecieć wyzej ale potrzebuje po 1 zasiłki :) takiej jaką ma m4lyq3 :) a po drugie pamieci (400 mhz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lyq3 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Jak na 2,4 to robi sie nawet ciekawie jezeli dacie rade i macie gdzie zrzucic screany to były by bardzo mile widziane na potwierdzenie wyników i stabilnosci tego co udało wam sie z nich wycisnąc !! Pozdrawiam !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendan Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Po zmianie fsb na 148 chodzi na 2224 Mhz. (x15) Nie wiem czemu nei chce wstawac na fsb 166 ://// specjalnie pamieci bralem i lepszy zasilacz, fak ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Cytat Nie wiem czemu nei chce wstawac na fsb 166 ://// specjalnie pamieci bralem i lepszy zasilacz, fak ;p 15x166=2490MHz, a takiej częstotliwości to niekiedy nie ustawisz nawet na wielu prockach będących dobrym materiałem do OC, a więc może powinieneś troszkę z mnożnikiem zjechać w dół. No i do tego troszkę napięcie podnieść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyu Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 U mnie idzie na 166 ale mnoznik zjechany na 13 pamieci jakies no name w dualu a na jednej kosci chodził na 200 mhz i mnożnik 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Cytat p.s.... mam zamiar polecieć wyzej ale potrzebuje po 1 zasiłki :) takiej jaką ma m4lyq3 :) a po drugie pamieci (400 mhz) Po1 rozumiem, ale po 2 - masz NF7 i mnożnikiem możesz jechać śmiało ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendan Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 No nie bardzo zjade z tych 15, zablokowany mnoznik i tyle, procek KIXJB z 24 tygodnia 2004 to co zostaje mobile mod tylko (i pod winda zmiany ?) Chyba pozostane przy tych 2224 MHz, ciach :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lyq3 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Ja mam troche nie wesoło z chłodzeniem muszy mymienic na cos lepszego bo w stresie mam przy 2133 mhz 53 'C i na dalsze krecenie sie nie puszcze , jakie chłodzeni mozecie mi doradzic do kwoty 80 zł Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...