TeChsoN Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam mam takie oytanko chem sobie wgrac nowego biosa mam plyte ayn8x delux i teraz jak sprawdzic czy mam PCB revision 1.04, 1.06 czy 2.0 ? z gory thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Sprawdź programem cpu-z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 a moglbys podac jakiegos linka do tego proga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 a moglbys podac jakiegos linka do tego proga ?CPU-Z mozesz znalezc w googlach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 jaka masz rewizje mobo pisze na niej samej , kto szuka nie bladzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 jaka masz rewizje mobo pisze na niej samej , kto szuka nie bladzi :P dokładnie przeważnie numer revizji można znaleźć miedzy lub pod slotami pci bądź obok gniazd ide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 albo w rogu plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...