DIZEL Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam, mam gf 4 ti4400, chciałem ściągnąc sobie stery w których jest możliwość wyłączenia synchronizacji poziomej, próbowałem ściągać z różnych stron i rózne numery denonatorów lecz każdy ściągniety ster nie oferował wyłączenia tej synchronizacji. Jeżeli ktoś wie skąd można ściągnąc takie stery to prosze o linka. WIELKIE THX !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 witaj a może chodzi ci o synchronizacje pionową "vertical sync" ???? o ile wiem to miałem tą opcje w każdych sterach :] Jeśli jednak chodzi ci o s. pionową to jest ona w zakładce "Performance i Quality" ale jeśli serio szukasz pioziomej to nie mam zielonego pojęcia 8O pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIZEL Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Pionową to mam wyłączoną, opcja ktora wyłancza tą synchro. znajduje sie umnie w ustawieniach open gl (detonatory40.72) a ta o którą mi chodzi to pozioma która powinna się znajdowac chyba jak pamiętam w ustawieniach Direct 3d. Kiedyś już miałem takie stery ale skasowałem je niezrobiwszy kopi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...