SmOkU Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 program dostepowy tpsa dla neo to dno, wiec postanowilem skonfigurowac zwyklego dialupa , wszystko dziala ale za kazdym razem jak klikne ikonke do laczenia musze recznie wprowadzic haslo... opcja zapamietaj login i haslo jest WLACZONA..... co zrobic zeby windoza zapamietala wreszcie to haslo ??? help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Ona sama go pamieta, wiec sie nieprzejmuj ze pisze ci w okienku zebys PRZY ZMANIE hasła wpisał go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Qomi Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Ja zrobiłem to samo Dial-up (SpeedTouch Dial-Up) jest lepsze i nie zaśmieca paska, a hasło sie samo zapamiętało i tera biore tylko connect i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmOkU Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ahhh, zeczywiscie zapamietal haselko pomimo iz jest puste pole....goood :) , skoro uzywam dialupa to moge ten syf od NEO odinstalowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Mozesz bez zadnych konsekwencji wywalic wanadoo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Kurcze, ciekawe po co tepsa zlecała zrobienie tej swojej "aplikacji" akurat francuzom?? co to w polsce nikt nie umiał zrobic takiego "syfu"?? Aha tylko nie wywalaj sobie sterów od modemu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmOkU Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 co do robienia aplikacji przez francuzow to tez sie zastanawialem...widocznnie lepiej im dac zarobic niz polakom, norma w tym kraju..... sterow od modemu nie wywale heh :lol: ale ciekawi mnie czy jak odinstaluje 'programyneostrada plusodinstaluj czy stery zostana czy tez znikna..... chyba zaraz to sprawdze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Śmiało możesz odinstalować z katalobu "wanadoo" przez opcje odinstaluj i po kłopocie. Wczoraj miałem podobny problem. Nawalił progran do łączenia z neo = rozwiązanie przez dialupnetworing. Plusem jest możliwość sprawdzenia ilości wysłanych i odebranych bajtów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...