Ashir Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Jak w temaci kiedy biore na zaawansowane ustawienia karty graficznej to pokazuje mi tam że jest na magistrali PCIx0 a powinna być na magistrali AGP zamulają mi filmy. Problem miał też szfagier u niego rozwiązaniem było "Przywrócenie systemu" ale ja jak chcę przywrócić system to moge tylko z trzech ostatnich dni a to już jest tak z tydzień System: Windows XP, grafa GF Ti4200 wer. sterownika 61.77, przy innych jest to samo, moim zdaniem zrobiło się to tak kiedy zamontowałem kontroler FireWire na PCI, help :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 szfagier miał tak samo? ;] Wywal stery od karty i ponownie zainstaluj. Ale wywal do zera, a nie instaluj jedne na drugie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacian Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 No ja mam to samo na tych sterach może tak powinno być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 sterowniki do chipsetu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashir Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Zainstalowałem SP2 i się naprawiło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...