Seraph Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam! Mam takowy problem, mianowicie mam GF4MX440 i chcę oglądać filmy na TV. włączam klona i ładnie się pulpit wyświetla na TV. Ale gdy włączę film na monitorze obraz jest a na Tv nie. Zaznaczam że chodzi tylko o filmy. DivX, DVD. Ale jeżeli ustawię jako primary device TV, to wtedy na monitorze filmu nie ma a na tv jest. Z tym że na monitorze nie odpalę większego odświeżania niż 60Hz. Mam D1300 256SDram SBlive! 80G i 20G seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Hmm, to moze byc wina playera do filmów. Jakim odtwarzasz?? Widzisz czarny ekran od razu jak film ci sie zacznie odtwarzac czy przy wejsciu w Full Screen?? Jezeli tak to moze byc wina odswiezania lub playera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=466...ghlight=tv+tool http://www.majorgeeks.com/download.php?det=403 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 JA dodam ze jak mialem problemy z TV-outem (brak tekstu lub wogole filmu) to czesto pomagala zmiana detonatora... P.S. Uzywam allplayera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seraph Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Wiesz, to raczej nie wina playera, czarny ekran jest czarny :) od początku. Z tym że jak zainstaluje pomieszane stery stare z nowymi to jak na monitorze ustawie 60 hz to odtwarza i na TV i na CRT. Wiesz jak pokombinuje to działa ale wkurzające to jest jak musisz skakać po rozdzielczościach za każdym razem jak chcesdz fim oglądnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...