SmOkU Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 juz 3 raz mi sie to trafilo.... , po normalnym zamknieciu xp'ka, wlaczam kompa ponownie i ....... zanim pojawi sie ekran ladowania windozy xp jest caly czarny ekran z dlugim paskiem postepu na dole .... dopiero jak ten pasek dojdzie do konca to pojawia sie normalne ladowanie win xp. efekt jest taki ze winda laduje sie 2x dluzej :( jak ktos mi powie jak sie tego pozbyc, to stawiam browca 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 U mnie występuje to samo, ale za każdym razem od kiedy zainstalowalem SP2. Pisalem o tym w temacie dot. SP2. Bede wdzieczny jesli ktos pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmOkU Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ja sp2 sam nie instalowalem, no chyba ze win update to sam zassal, aktualizacje mam wlaczone na auto.... winda zawsze sie ladowala max w 20s a tera ok 1min :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...