Skocz do zawartości
Gość

Zasilacz FORTRON - co to? I tylko 235W? Styknie?

Rekomendowane odpowiedzi

UWAGA LUDZISKA!! Zasilacz doszedl, wlasnie go testuje. Po pierwsze cisza jest niesamowita - w ogole go nie slychac niemal, a ja mam kompa w malutkim i bardzo cichutkim pokoiku, i slysze go ledwo ledwo, moze jak sie nachyle do kompa, ale jak siedze normalnie (komp pod biurkiem w Codegen Midi Long) to nie slychac w ogole zasilacza :!: extra, jestem, bardzo zadowolony. Musze tez powiedziec ze byl dobrze opakowany. Po drugie ma sporo wtyczek - 3 kable:

- na 1. dwie duze typ HDD i jedna typ FDD mala

- na 2. tylko dwie duze typ HDD

- na 3. jedna duza (HDD) i jedna mala (FDD)

Sprzet bardzo solidnie wykonany, prawie dwa razy cięższy od mojego starego 250W - od razu czuc klase sprzetu. Extra fajny grill z tylu, duza kratka w srodku zasilacza. Ten zasilacz po prstu wygląda i waży też jak trzeba. Polecam każdemu komu wystarczy 235 W.

Teraz to na co wszyscy czekaja: napiecia. Nie mialem miernika, wiec zrobilem screenshoty z ASUS-Probe. Mam je na dysku tylko nie wiem jak je tu wrzucic na forum... :evil: . Kto pomoze :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA LUDZISKA!! Zasilacz doszedl, wlasnie go testuje. Po pierwsze cisza jest niesamowita - w ogole go nie slychac niemal, a ja mam kompa w malutkim i bardzo cichutkim pokoiku, i slysze go ledwo ledwo, moze jak sie nachyle do kompa, ale jak siedze normalnie (komp pod biurkiem w Codegen Midi Long) to nie slychac w ogole zasilacza :!:  extra, jestem, bardzo zadowolony. Musze tez powiedziec ze byl dobrze opakowany. Po drugie ma sporo wtyczek - 3 kable:

- na 1. dwie duze typ HDD i jedna typ FDD mala

- na 2. tylko dwie duze typ HDD

- na 3. jedna duza (HDD) i jedna mala (FDD)

Sprzet bardzo solidnie wykonany, prawie dwa razy cięższy od mojego starego 250W - od razu czuc klase sprzetu. Extra fajny grill z tylu, duza kratka w srodku zasilacza. Ten zasilacz po prstu wygląda i waży też jak trzeba. Polecam każdemu komu wystarczy 235 W.

Teraz to na co wszyscy czekaja: napiecia. Nie mialem miernika, wiec zrobilem screenshoty z ASUS-Probe. Mam je na dysku tylko nie wiem jak je tu wrzucic na forum...  :evil: . Kto pomoze :?:

przeslij mi screeny na mejla

best-boy@wp.pl

to je umieszcze , no problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...