Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 UWAGA LUDZISKA!! Zasilacz doszedl, wlasnie go testuje. Po pierwsze cisza jest niesamowita - w ogole go nie slychac niemal, a ja mam kompa w malutkim i bardzo cichutkim pokoiku, i slysze go ledwo ledwo, moze jak sie nachyle do kompa, ale jak siedze normalnie (komp pod biurkiem w Codegen Midi Long) to nie slychac w ogole zasilacza :!: extra, jestem, bardzo zadowolony. Musze tez powiedziec ze byl dobrze opakowany. Po drugie ma sporo wtyczek - 3 kable: - na 1. dwie duze typ HDD i jedna typ FDD mala - na 2. tylko dwie duze typ HDD - na 3. jedna duza (HDD) i jedna mala (FDD) Sprzet bardzo solidnie wykonany, prawie dwa razy cięższy od mojego starego 250W - od razu czuc klase sprzetu. Extra fajny grill z tylu, duza kratka w srodku zasilacza. Ten zasilacz po prstu wygląda i waży też jak trzeba. Polecam każdemu komu wystarczy 235 W. Teraz to na co wszyscy czekaja: napiecia. Nie mialem miernika, wiec zrobilem screenshoty z ASUS-Probe. Mam je na dysku tylko nie wiem jak je tu wrzucic na forum... :evil: . Kto pomoze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 UWAGA LUDZISKA!! Zasilacz doszedl, wlasnie go testuje. Po pierwsze cisza jest niesamowita - w ogole go nie slychac niemal, a ja mam kompa w malutkim i bardzo cichutkim pokoiku, i slysze go ledwo ledwo, moze jak sie nachyle do kompa, ale jak siedze normalnie (komp pod biurkiem w Codegen Midi Long) to nie slychac w ogole zasilacza :!: extra, jestem, bardzo zadowolony. Musze tez powiedziec ze byl dobrze opakowany. Po drugie ma sporo wtyczek - 3 kable: - na 1. dwie duze typ HDD i jedna typ FDD mala - na 2. tylko dwie duze typ HDD - na 3. jedna duza (HDD) i jedna mala (FDD) Sprzet bardzo solidnie wykonany, prawie dwa razy cięższy od mojego starego 250W - od razu czuc klase sprzetu. Extra fajny grill z tylu, duza kratka w srodku zasilacza. Ten zasilacz po prstu wygląda i waży też jak trzeba. Polecam każdemu komu wystarczy 235 W. Teraz to na co wszyscy czekaja: napiecia. Nie mialem miernika, wiec zrobilem screenshoty z ASUS-Probe. Mam je na dysku tylko nie wiem jak je tu wrzucic na forum... :evil: . Kto pomoze :?: przeslij mi screeny na mejla best-boy@wp.pl to je umieszcze , no problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 No, nareszcie! :D Kto wie, może go kupię?! ;) Czekamy na screeny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 oto i screeny w nastepujacej kolejnosci -stary zasilacz 250 W pod obciazeniem -fortron 235 bez obciaz. -fortron 235 pod obziazeniem. no i to tyle :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 pytanko: czy taki zasilacz styknie do mojego konfiga ??? Teraz mam Codegene pseudo 300W i napiecia ma tragiczne... (3.3 bez obciazenia waha sie od 3.14 do 3.17, a 5 w granicach 4.80-4.85 :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 niezle napięcia tylko to +12 takie nie bardzo ale ogolnie spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 moze i +12 troche cienkie ale reszta w porzadku jak najbardziej no i ta cisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 2 pytanka: 1.Jest jakiś taki programik dla płyt Gigabyte'a?! 2.Jak myślicie, za ile wystawić 300W Codegena na Allegro?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...