envinya Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 czy jest jakas stronka w necie skad moge nauczyc sie czytac te schematy ? szukalem na tweaku, na google i na portalach elektronicznych lecz sa tylko same schematy :( nie potrafie odczytac nawet schematu naprostrzego wzmacniacza http://www.elektroda.net/pomoce/lm386/lm386wewn.gif z góry thx jezeli to juz gdzies bylo to sorki ale nie znalazlem !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
envinya Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 jestem ambitny i chce :D sam zbudowac wzmacniacz audio mam juz kilka forum o budowaniu wzmacniaczy wiec jak sie naucze czytac to bedzie ok :D gruba tak ksiazka :) ? myslisz ze bedzie mozna dostac ja w necie ? z emule lub jakiegos torrenta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
envinya Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ok thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roslo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Do nauki czytania schematów polecam: Spis symboli elementów elektronicznych - Jak czytać schematy elektroniczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...