waw2 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 :?: Jaki wybrać wiatrak Zalmana czy thermaltake lub jeszcze coś innego??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 TT Volcano 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wlasnie to mialem napisac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 :?: Jaki wybrać wiatrak Zalmana czy thermaltake lub jeszcze coś innego??????? :!: Nie ma jak chlodzenie wodne :!: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Ja bym dorzucił troszku na WC :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Thermaltake Volcano 7+!! www.4max.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Nie bede oryginalny jak powiem : Volcano 7+ Ja na swoim procku (fsb 140=1620Mhz) w spoczynku mam 44C, a przy obciazeniu 49C - Wentyl ustawiony na low (najmniejszy halas), a na procku pasta thermopox 75AGS (na bazie srebra) Pozdrowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Ja bede oryginalny: Poprostu zobacz w ofercie sklepow netowych specyfikacje coolerow i po krzyku. Potem skorzystaj z opcji Szukaj i poznasz zdanie userow na ich temat. Mozesz tez tylko uzyc wyszukiwarki postow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...