Puffy Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Znacie linki do programów freeware do kompresji formatu video AVI na np MPG lub jakiś podobny.Kupiłem se kamerke internetową Philipsa 730k i 5 minutowy filmik nagrany zajmuje grubo ponad 3 GB.Fajnie by było żeby zajmował z 20MB.Znacie fajne programy którymi można sobie pokompresowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A nie lepiej poprostu nagrywac do AVI ale wybrac jako kodek DIVX'a (obojetne ktora wersja) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jak zrobisz z tego mpg to i tak bedzi duzo zajmował. Lupiej ściagnij virtual dub i tam wybierz kodek najlepiej divx, lub xvid. Bit rate pozotsw domyślne jeśli sie nie znasz dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 witam mam virtual duba ale chcial bym aby ktos mi krok po kroku wyjasnił w jakie opcje mam wejsc aby podzielic film na pół i żeby jeszcze wstawic literki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 witam mam virtual duba ale chcial bym aby ktos mi krok po kroku wyjasnił w jakie opcje mam wejsc aby podzielic film na pół i żeby jeszcze wstawic literkiżeby wstawić literki odwiedź www.video-cd.prv.pl masz tam opisane krok po kroku co i jak zrobić, linki do programów itp.. po za tym bylo juz dużo razy o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...