Skocz do zawartości
bLaSterD

Wnioski... czas do wtorQ!!

Rekomendowane odpowiedzi

jeden z oddzialow firmy gdzie pracuje... to hurtownia sprzetu... sprzedajemy ich nie 20 a kilkadziesiat tygodniowo... (ponad 30 minimum... bo ida ze wzgledu na cene najlepiej) ... wraca ich takze cala masa.. ostatnio z powodu niestabilnego audio... wiele z wadami agp, zdarzylo sie nawet odpadajace gniazdo pci...

na kazdym serwisie gdzie ktos powaznie traktuje temat wydajnosci plyt glownych mozna zobaczyc note ze ECS dopiero co wchodzi w faze srednich plyt...

poprstu ECS nie obrazajac uzytkownikow tych plyt to pordukt niskiej kategorii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

jeden z oddzialow firmy gdzie pracuje... to hurtownia sprzetu... sprzedajemy ich nie 20 a kilkadziesiat tygodniowo... (ponad 30 minimum... bo ida ze wzgledu na cene najlepiej) ... wraca ich takze cala masa.. ostatnio z powodu niestabilnego audio... wiele z wadami agp, zdarzylo sie nawet odpadajace gniazdo pci...

na kazdym serwisie gdzie ktos powaznie traktuje temat wydajnosci plyt glownych mozna zobaczyc note ze ECS dopiero co wchodzi w faze srednich plyt...

poprstu ECS nie obrazajac uzytkownikow tych plyt to pordukt niskiej kategorii

Eeeee..... ja tam do tego ECS'a czuje sympatie ! 8) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprostu... sprzet a zwalszcza plyty ciezko doradzic... najlepiej akurat w tej dziedzinie kierowac sie zasada... drozsze to lepsze... w sumie poza paroma wyjatkami jak ktorys z asusow i niepotrzebne 8k5a3 (moim znadniem 8k5a2 to zupelnie styka) i inne takie tam opieranie sie na tej teori bedzie wlasciwe...

epox asus gigabyte... msi to sa liderzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak zrobie :) Jutro jade do "MENELA" i jak wróce z towarem to zapodam wszystkie mozliwe benczmarki :D hehe... Jeszcze jedno pytanko gdzie w necie mozna dostac takie pompki wodne o wydajnosci do 1000l/h (oprócz www.aquel.com.pl ale mogą byc tej firmy) :) z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po długotrwałej obserwacji forum... zadaniu duuuzej ilości pytań wytypowałem sobie cosik takiego: 

Abit kx7-333  - 470zł

AthlonXP 2000 - 512zł

DDR333 Samsung - 306zł

=================

1288 czyli 1300zł

gdzie to kupujesz?

Hyh... a co do Aquael'a... to pracuje w tej firmie... nie polecam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]ecs ? co wyscie powariowali ? to chyba najgorsza firma robiaca mobo...

nie wiem jak zasobnosc twojego portfela ale na wiele plyt ktore posiadalem pod xp najlepszym wyborem stal sie epox ten co teraz mam... do krecenia idealny... 

aporpos ecs... na sklep to nam wraca co 2 sztuka

Brat ma sklep i ani jeden ECS na KT333 nie wrócił, a sprzedał już około 20 !
POWIEDZMY SOBIE SZCZEZE ecs TO DOLNA POLKA.Jak ktos chce miec pozniej jakies problemy niech bieze...A z tych 20 sprzedanych to z 10 napewno wroci :lol: :D 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...