Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 nie wiem dlacego alee jak gram w Q3 na necie to mam za dnia ping 150 - 600!!! na SDI a jeszcze 3 miechy temu mialem 44 :/ co sie dzieje ?? probowalem juz chyba wyszystkiego aaa dzisiaj jak gralem w nocy o 2.00 to mialem normalny :D ale nie bede nie sapl do 2 zeby zagrac .. ktos sie moze spotkal z takim problemem ?? zlee chodza gry tylko na ENGINIE Q3 aa np. WARCRAFT elegancko bez zadnych lagow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Może ci kochana tepsa wżuciła drugiego użytkownika rónolegle do twojego gniazda w serwerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 tpsa kocha sprzedawac wiecej niz ma :) najlepsze sa CIR dla szybszych lacz :) kupujesz 1mb/s i go nie masz :))) dokupisz CIR i masz :))) NIe ma to jak na 1 rzeczy zarobic 2 razy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 musisz być desperado zeby kozystac z tepsy i jej SDI czyli Siedź z Dupą I czekaj:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Albo po prostu łącze masz przeciążone...czasami tak bywa...mam to samo, np: przez 3 dni nic sie nie da zrobić ; / Cierpliwości ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Zrob traceroute (komenda tracert) do servera z ktorym sie laczysz i sprawdz czy nie gina pakiety jesli tak to zobacz gdzie, wtedy bedziesz wiedzial czy winna jest polka TPSY czy cos innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFI Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Xon mozesz powiedziec mi jak to zrobic pod win xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Xon mozesz powiedziec mi jak to zrobic pod win xp1.Uruchom 2.cmd 3.tracert ipserwera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Mialem kiedys takie problemy z SDI, okazalo sie ze na drodze od polki zaczynaja sie straty pakietow. Poltora tygodnia dzwonilem dzien w dzien do TPSA i wkoncu cos z tym zrobili :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 to samo sie dzieje u mnie od kilku dni, grajac w wolfa mialem pingi 50-100 a teraz po 300 a lacze sie z polskim serwerem, w nocy zaczyna sie normalny ping rzedu 50 - mozna pograc ale w dzien - tragedia. wnioskuje z tego ze kochana tpsa cos kombinuje na laczach za dnia, albo jakis koles z tpsa sie podpial do polpaka i sciaga gigabajty danych :/ , a nam to blokuje lacza. a apropos tpsa to slyszalem pogloski, ze sdi ma staniec od pazdziernika do ok. 70 zl za miesiac :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 fajnie jak by stanialo slyszalem ze urzytkownicy sdi moga przejsc na neostrade 512 za 40 zł ale u mnie to nie dziala nie zakladaja neostrady a warunki maja swietne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eljot Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 nie za 40zl, tylko za 160zl, a miesiecznie 200zl www.neostrada.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...