max22 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam!! Mam pytanko jak sprawdzić jakim programem jaki mam rdzeń i skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Biosa do tej karty?? Chciałbym wgrać biosa od XT. Bardzo bym prosił o pomoc. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 juz bylo sporo na ten temat :twisted: no ale coz. Zaden program nie powie ci jaki masz rdzen ale jesli masz grafe na pcb od XT to na 100% bedzie r360 jesli masz pcb od pro to jedyny sposob zeby miec pewnosc jaki rdzen to zdjąc radiator:) jesli twoja grafa tak wyglada toja grafa to moze byc co najwyzej rdzen r360 ale pcb pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max22 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mam rdzeń r360 sprawdzałem zdejmujac radiator i co teraz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xero Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Teraz to: http://fabian.bricard.net/postnuke/modules...howcontent&id=2 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=77037 ...so please close Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max22 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Wielkie dzięki Panowie już zabieram się do czytania tylko jeszcze musze wylookać jakie mam pamięci :-) Pozdrófka all!! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Pisze na kostkach coto jest ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 a ostatnie dwie cyfry to zawyczaj czas dostepu... jesli jest np: 25 - to oznacza 2,5 ns 30 - 3,0 ns ita k talej i tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max22 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No pisze i aż się zdziwiłem są To Hynixy 2.2ns 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max22 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No i po flashu :-) , jeszcze tylko stery ctalist 4.9 i pare testów Pytanko mam jeszcze czy nie trzeba montować dodatkowego chłodzenia?? Bo niechciałbym by karta poszła z dymem :-) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max22 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 No chyba będe musiał przywrócić oryginalnego biosa bo pojawiają mi się artefakty i troche mnie to wkurza :twisted: może ktoś podpowiedzieć skąd można sciągnąc Biosa do Readona 9800 Pro pamiatki Hyniks 2,2 rdzeń r360 :-). Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...