Skocz do zawartości
snatos

Symulatory pociągów

Czy grasz w symulator pociagow??  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz w symulator pociagow??

• Tak to moj ulubiony rodzaj gier!
      6
    • Tak czasami.
      12
    • Bardzo rzadko.
      6
    • Nie , nie lubie symulatorow.
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele osób lubi symulatory, ponieważ dostarczają one prawie takich samych doznan jak w rzeczywistości. Symulatory pociągów kojażą nam się przede wszystkim z perełką Microsoftu czyli Train Simulator. Ostatnio jednak zauwazyłem ,że na rynku jest dużo mini odmian tej gry. Te symulatory są darmowe a ich wielkość nie przekracz kilkunastu MB. Można znaleźć także mnóstwo dodatków. W Polsce dominuje Maszyna Eu07 , po niej można spotkać tytuły jak Boso View Express (BVE) , Szybka Kolej Miejska (SKM) , LokSim 3D oraz Digiant Train 3D. Wydaje mi się ,że symulator pociągów to wciągająca gra ,nie wychodząc z domu możemy przejechać sie ciufcią :D....Myślę, ze warto pograć w takie coś ,można oderwać się od szarej rzeczywistości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uważam że Maszyna EU07 jest the best, zanim ruszyłem towarusem mineło pół godziny, zanim opanowałem pociąg tydzień, to jest dopiero symulator, a nie kolejka H0 czy TT jak w Trainz

Tylko przez tą grę chyba coś zrobię DOKP przecież te nasze teżewe ciągną 140km/h!!! tyle że korki wyskakują :D a z Łodzi do Warszawy 120Km jedzie się dwie godziny :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na mnie nie licz :lol:

Pamietam jak w Cd-action czytalem recenzje microsoft train simulator, po czym stwierdzilem ze musze miec ta gre... Zalatwilem ja sobie w kilka dni, pogralem z godzine i odinstalowalem, straszne nudyyy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi