Aeroo Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 WITAM! i odrazu przejde do rzeczy mam okazje przesiasc sie na płyte głowna do 400zł i teraz moje wachanie czy ma być to Epox 8RDA3+ czy tez Soltek 75FRN2-RL, a może jeszcce coś innego co o tym myslicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Abit NF7-SL lub DFI Infinity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Mam Abita nf7-sl miła płyta, ma potencjał OC i ma dobry dźwięk tzw. SoundStorm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 hehe Panowie i Panie :D tez chcialem brac tego abita ale on sie gryzie z pamieatkami co mam twin mosy a narazie nie stac mnie na zmiane tego i tego... takze wszytkie abity odpadaja niestety(chociarz teraz własnie czytam ze akurat przy tym modelu nie ma problemów z TWINMOSAMI) moze sie ktos wypowie kto mial do czynienia z ta plyta i pamieciami TWINMOS by fakt faktem płyta wypas... i jaka jest róznica miedzy Abit NF7-S (v2.0) a NF7-SL (v2.0) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 hehe Panowie i Panie :D tez chcialem brac tego abita ale on sie gryzie z pamieatkami co mam twin mosy a narazie nie stac mnie na zmiane tego i tego... takze wszytkie abity odpadaja niestety(chociarz teraz własnie czytam ze akurat przy tym modelu nie ma problemów z TWINMOSAMI) moze sie ktos wypowie kto mial do czynienia z ta plyta i pamieciami TWINMOS by fakt faktem płyta wypas... i jaka jest róznica miedzy Abit NF7-S (v2.0) a NF7-SL (v2.0) :lol:Na AN7 na pewno nie ma żadnych problemów z TwinMos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 a moze cos na kt880 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 nf7-sl = nf7-s tylko do nf7-s dodawano przejściówkę sata na ata co podnosiło jej koszt o 60-80zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 hehe Panowie i Panie :D tez chcialem brac tego abita ale on sie gryzie z pamieatkami co mam twin mosy a narazie nie stac mnie na zmiane tego i tego... takze wszytkie abity odpadaja niestety(chociarz teraz własnie czytam ze akurat przy tym modelu nie ma problemów z TWINMOSAMI) moze sie ktos wypowie kto mial do czynienia z ta plyta i pamieciami TWINMOS by fakt faktem płyta wypas... i jaka jest róznica miedzy Abit NF7-S (v2.0) a NF7-SL (v2.0) :lol: jutro Ci powiem jak wyglada sprawa NF7-S i TwinMos bo wlasnie zakupilem taki sprzet, jutro go odbieram i wieczorem dam znac. oczywiscie jestem dobrej mysli ! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 bierz DFI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 w dziale gielda jest moja DFI Infinity - prawie nowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 DFI Infinity płytka wypas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 hehe Panowie i Panie :D tez chcialem brac tego abita ale on sie gryzie z pamieatkami co mam twin mosy a narazie nie stac mnie na zmiane tego i tego... takze wszytkie abity odpadaja niestety(chociarz teraz własnie czytam ze akurat przy tym modelu nie ma problemów z TWINMOSAMI) moze sie ktos wypowie kto mial do czynienia z ta plyta i pamieciami TWINMOS by fakt faktem płyta wypas... i jaka jest róznica miedzy Abit NF7-S (v2.0) a NF7-SL (v2.0) :lol:Kumpel ma taki konfig z twinmosami i jedzie na durniu 222 x10 bez zadnych modow i biosow modyfikowanych (plyta NF7 bez s) . A nie amsz kogos znajomego zeby sprawdzic czy sie nie pogryza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 no własnie nie ale zawsze moge ja oddac i kupic inna bo to znajomy w sklepie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 no własnie nie ale zawsze moge ja oddac i kupic inna bo to znajomy w sklepie :)No widzisz A takie moje pytanie > po kij sie bedziesz przesiadal z tego co masz w podpisie ????? 8O bo nie rozumiem , ten twoj soltek sie uwalil czy co ????? > pytam sie powaznie bo nie rozumiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 ee- mi sie jakos nie gryzie :D - powiem ze nawet lubią się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 ano sie uwalił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 hehe Panowie i Panie :D tez chcialem brac tego abita ale on sie gryzie z pamieatkami co mam twin mosy a narazie nie stac mnie na zmiane tego i tego... takze wszytkie abity odpadaja niestety(chociarz teraz własnie czytam ze akurat przy tym modelu nie ma problemów z TWINMOSAMI) moze sie ktos wypowie kto mial do czynienia z ta plyta i pamieciami TWINMOS by fakt faktem płyta wypas... i jaka jest róznica miedzy Abit NF7-S (v2.0) a NF7-SL (v2.0) :lol: jutro Ci powiem jak wyglada sprawa NF7-S i TwinMos bo wlasnie zakupilem taki sprzet, jutro go odbieram i wieczorem dam znac. oczywiscie jestem dobrej mysli ! :wink: wszystko poszlo gladko :) [patrz podpis] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdiE Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 DFI Infinity miałem w zastempstwie i śmigał zajebiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 ano sie uwaliła jakie obiawy jak to sie stało czy wentyle sie wcale nie kreca bo jak sie kreca to udawana smierć id sie go wskrzeszyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslazi Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 AERO - kup ABIT AN7 - płyta na full wypasdie zero problemów osobiscie nie mam ale w testach pieknie idzie a tylko 25 zł w gore od NF7-S. Kupisz raz na długi czas i masz spokuj. 25 zł moze duzo zmienic. PS. Mam samemu zamiar kupic (jeszcze 3 tyg i bede miał). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 ==> Piotr the - udaa smierc to raczej nie jest czasem jej sie to zdaxzalo to bylo cos takiego ze nagle komp sie restartnal i juz sie nie wlonczyl minitor sie wylonczyl wiatraczk isie kreca i nie slychac sygnaluy dzwiekowego z plyty przy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>niu a zawsze bylo takie "pip" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Tak zasiłka może nie wyrabiać bo to szit co masz !!! jak mi spłonoł Codegen to też za cholere nie mogłem uruchomić płyty próbowałem prawie wszystkiego i zaniosłem do serwisun gosci usadził inny procek i odpalił takie dziwy!!!!, w podpisie mam link gdzie gdzie zebrałem jak kręcić tą płytkę a na następnej stronie co zrobic jak nie chce wstać po nieudanym o.c lub z innych powodów to chyba 61 str. Także spróbuj może się zbudzi pamiętaj o przycisku Insert, a jeszcze jeden z forum kiedyś pisał że robił specyficznie Clear CMOS tz. wyłączał kompa przestawiał zworkę w pozycię clrear włączał kompa poczym znowu go wyłączał i przestawiał z powrotem zworkę i to ponoć mu pomagało, tylko pamiętaj nie przekładaj zworki jak kąp jest włączony bo możesz płytę zjarać ja po prostu naciskam Insert i resetuje nawet z 20 razy aż w kącu zapiszczy i wstanie!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 ja tam na epoxa bym stawiał, tylko epox albo gigabyte....ale 7nnxp (700 zł.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Tak zasiłka może nie wyrabiać bo to szit co masz !!! jak mi spłonoł Codegen to też za cholere nie mogłem uruchomić płyty próbowałem prawie wszystkiego i zaniosłem do serwisun gosci usadził inny procek i odpalił takie dziwy!!!!, w podpisie mam link gdzie gdzie zebrałem jak kręcić tą płytkę a na następnej stronie co zrobic jak nie chce wstać po nieudanym o.c lub z innych powodów to chyba 61 str. Także spróbuj może się zbudzi pamiętaj o przycisku Insert, a jeszcze jeden z forum kiedyś pisał że robił specyficznie Clear CMOS tz. wyłączał kompa przestawiał zworkę w pozycię clrear włączał kompa poczym znowu go wyłączał i przestawiał z powrotem zworkę i to ponoć mu pomagało, tylko pamiętaj nie przekładaj zworki jak kąp jest włączony bo możesz płytę zjarać ja po prostu naciskam Insert i resetuje nawet z 20 razy aż w kącu zapiszczy i wstanie!!! :wink: próbwałem tesh i tego już wczesniej, a teraz to juz jest za pozno na wszystkie inne metody płyta odjechala 3 dni temu do komputronika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no to pozamiatane :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 ANO POZAMIATANE :) a teraz tak NF7-SL czy AN7 słyszalem i czytalem ze z ta druga jest wiecej problemów typu problemy z uGuru itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 nf7-sl nie ma innych mobo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 NO ja mam abita an7 zadnych problemow z nia samą ani tym bardziej z uGuru nie mialem...moge polecic ją,ale gdybym teraz kupowal mobo wybor padł by na dfi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...