misieksc Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Co wy o tym myślicie ??? czy to jest prawda że windows mozna przyspieszyć od 300% do 600% ???? Program Win Nitrous2jest dostępny na allegro za 9,99zł !! czy warto w to inwestowac ?? czekam na wasze wypowiedzi !!! :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 O 300% nigdy nie przyspieszy - co najwyzej o 287% :wink: Daj sobie spokoj i nie wyrzucaj kasy w bloto. Te same "tricki" wykonasz za pomoca darmowych narzedzi typu: TweakXP, FreshUI itp. lub edytujac rejestr systemowy (narzedzie REGEDIT) Zreszta kolekcje darmowych programow tego typu znajdziesz np. tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 popieram turzola! 300% przyspieszyc windowsa to nawet gates nie potrafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ja tam wole sam grzebac przy windzie niz oddawac mojego kompa mechanikom :D a.po... musze apsiac jakis super prog do modowania Xp.. bo w tamtych zawsze czegoś brakuje :D i trzeba ręczeni szukac i tak... jak ja to mówie..chesz zeby coś było zrobione dobrze... zrób to sam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 jak ja to mówie..chesz zeby coś było zrobione dobrze... zrób to sam :D Własnie dlatego pisze teraz taki program. Mozę za jakiś czas go skończe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no.... tylko ze jak muwie.. on bedzie dobry ale mi znów zabrakjnie w nim czegoś .. bo to nie ja go pisałem :lol:.. tak juz swiat jesrt skonstuowany niestety... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 To co napisali koledzy :) Najlepiej samemu pogrzebać w systemie a jak nie posiada się do tego umiejętności to jest do tego całą masa DARMOWYCH programów np : http://milateam.webpark.pl/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Poczytaj Windows XP OPTYMALIZACJA .:Tips &Tricks dla Newbie:. Tam jest wszystko i za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...