Adasi Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Ja to robie dużą igłą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 mam jedno pytanko ? jak sciagacie molexy ? bo ta urzadzonko to kolejne pieniadze, a nie chce mi sie kupowac :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=94064 - kilka przkladow ;] Mi tez najlepiej igla idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Ja to robie dużą igłą :)a ja malymi nozyczkami do paznokci ;]]] 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 A ja malym srubokretem plaskim (tzw. zegarmistrzowski). @kiaad - zadnej PW nie dostalem... odezwij sie na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Dawno temu tez zrobiłem modzik kabli ale na początek owinołem je taśmą a potem wsunołem rurki. http://img70.exs.cx/img70/953/zasi322ka.jpg zasiłka "zmarła" i odwijanie tego wszystkiego zajeło z godzinę(gwara uznana) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 To ja tez sie pochwale moja robota. Wprawdzie to nie Chief, a OCZ. Troche z tym roboty jest - sciaganie molexow, oznaczanie kabelkow (coby nie popalic pozniej niczego). Nie owijalem w ogole kabla z wtyczka AUX - bo niby po co? - i tak nigdy jej nie uzyje. Najwiecej czasu spedzilem nad kablem z wtykami PIN4 i PIN8 (sa na tej samej wiazce...), bo chcialem owinac bez sciagania tych wtyczek - udalo sie, ale bylo cholernie ciezko. Molexy mam niebieskie UV, w komplecie bylo narzedzie do sciagania molexow - przyznam szczerze, ze sprawnie sie to obsluguje i wtyczke sciaga sie w przesiagu 5 sekund. Niestety nie owijalem kabli do samego konca tzn. az do obudowy zasilki - nie moge otworzyc bo mam gwarancje. Troche fotek - sorki za nienajlepsza jakosc - za tydzien porobie cyfrakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ja jeszcze w sprawie molexow... sciagnalem je dlugopisem, ale teraz jak wloze wtyczki to tak luzno lataja i latwo wychodza z molexa... :/ co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Nie rozgiąłeś porządnie tych drucików które wcześniej pogiąłeś, ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Dawno temu tez zrobiłem modzik kabli ale na początek owinołem je taśmą a potem wsunołem rurki. http://img70.exs.cx/img70/953/zasi322ka.jpg zasiłka "zmarła" i odwijanie tego wszystkiego zajeło z godzinę(gwara uznana) :-) nie zasztywne te węze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 dzisiaj obszedlem wszystkie sklepy w okolicy i nic :/ sprawdzalem tez na allegro i ni ma...a akurat mam kompa w czesciach to bym kabelki poowijał :) jak wybebeszyć linę ? albo gdzie dostać same koszulki od liny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Chaos Nie były za sztywne ale przy układaniu w budzie trzeba było pomyśleć z 2razy.Zamysł był taki :przewody od zasiłki miały imitować te od WC ale nie odwazyłem się wlać atramentu do układu.W tej chwili przedkładam funkcjonalność nad efekt.Tak to wyglądało: http://img4.exs.cx/img4/1/P1010381.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 a mysleliście o pomalowaniu molexów np na czarno pod kolor owijek ?? Ja mysle nad farbami modelarskimi ( np humbrol ..albo inne ) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 sprayem machnij .. bedzie good ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 tylko ze farba bedzie sie wycierala... no chyba ze ktos wie gdzie kupic "pancerna" farbe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 tylko ze farba bedzie sie wycierala... no chyba ze ktos wie gdzie kupic "pancerna" farbe ;] a ja sprejem machnołem (bezbarwnym panelik od strego CD-ROMU) :( :oops: :oops: :oops: i UWAGA :!: co się stało .... chałem wytrzeć (po za dużo machnołem :( ) no ścerając zdarłem troche plastiku ... :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 czy ktos zakladal koszulke na glowny kabel od mobo ? bo samemu zastanawiam sie jak to zrobic - mam huntkeya i nie mam fabrczynej siatki na tym zlaczu... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 tylko ze farba bedzie sie wycierala... no chyba ze ktos wie gdzie kupic "pancerna" farbe ;] Jak ja machnąłem na którymś z moich zasilaczy przez przypadek to farba nie raczyła zejść, i tak sobie mam czerwonego molexa od 2 lat :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Moze trafiles na taka "pancerna" farbe ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 nieniecznie .. w niektore plastiki spray sie ladnie wpija .. np w takie tworzywo co mam prod obudowy to po pryskaniu cizkobylo zetrzec farbe papierem sciernym .. bo sie wpijal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 a czy papierek 240 , 800 może być :roll: czy trzeba koniecznie 1000, 2000 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ale co chesz tym papierem robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ale co chesz tym papierem robic? chece pomalować BUDE :) pozdr. ALL z tweaka :D w OLSZTYNIE FAJNA IMPRA :twisted: w ANATAŁKU na KORTOWIE :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Torwald narazie paczka nie doszła :( ps. na jaki adres wysłałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 do mnie tez nie doszla :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Mialem problemy z netem w akademiku i nie mialem jak z bratem pogadac (to on wysyla paczki ;] ja siedze w wawie...). Paczki sa wyslane i lada dzien beda u was (jak poczta nie nawali...). PS. kiaad przypomnij mi na PW jaki byl tytul wplaty/wplacajacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Mialem problemy z netem w akademiku i nie mialem jak z bratem pogadac (to on wysyla paczki ;] ja siedze w wawie...). Paczki sa wyslane i lada dzien beda u was (jak poczta nie nawali...). PS. kiaad przypomnij mi na PW jaki byl tytul wplaty/wplacajacy. EDIT: nie ma na POCZCIE !! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Mialem problemy z netem w akademiku i nie mialem jak z bratem pogadac (to on wysyla paczki ;] ja siedze w wawie...). Paczki sa wyslane i lada dzien beda u was (jak poczta nie nawali...). PS. kiaad przypomnij mi na PW jaki byl tytul wplaty/wplacajacy. aha to poewni jest tylko ja akurat przyjechałem na świeta i kaurat 5 minut przed nosem mi zamkneli poczte :( sorrki że jesden pod drugimale inaczej to by nikt nie zwrócił UWAGI :!: ....okzało się że nie ma :cry: słuchaj daj na priva kontakt ..(tel) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 (edytowane) EE.. to ja sie wtracem z moim QTec'iem :) Foto 1 - jeszcze nie skonczony, czyli podczas roboty. No i w stanie terazniejszym: FOTO 2 - jak widac, nie ma jeszcze oplotu na kabelek atx, dodatkowe +12 i na kabelek wentyla.... Wiecej zdjec TUTAJ ATX i +12 nie moge rozebrac.. Ma ktos moze jakis sposob? Czytalem pomocniki w sieci - niby z boku jaka zapdka... Lecz u mnie zapadki zadnej nie ma.. A szczerze mowiac nie chce mi sie ucinac kabla i na nowo lutowac :( Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Sarenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Sorry za OT -ale nie mogłem się powstrzymać żeby tego nie napisać - po tym co widać co siedzi w środku tego Qtec-a można śmiało stwierdzić, że dobra zasiłka to nie tylko cyferki podane przez producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Jak na razie mnie nie zawiodla - nawet przy 6 HDD od 80GB wzwyz trzymala napiecia (a do tego dzialajaca nagrywara i cdk :) - testowane miernikiem. Nieczego wiecej od niej nie wymagam :) No moze poza tym, ze juz niedlugo dostanie pare dodatkowych radiatorow i wiatraki pojda na 7V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...