Torwald Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 ja moge wystawic na allegro, ale to dopiero po weekend'zie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Loozik ,poszperałem troche po necie i sie okazuje ze pod latarnia najciemniej na Angeli znalazłem koszulki na kable do zasilaczy reagujące na UV.Zamieszczam linka bo naprawde ciekawie to wygląda.Jezeli chodzi o Allegro to jestem chętny jak zrobisz aukcje daj znac na forum.Aha i mam pytanko jaka jest srednica tych linek?? http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...&IDKategorii=96 Dodam ze na Angeli znajduja sie produkty Xmod do moddingu zasilaczy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 na allegro sa juz od dawna uv od xmoda w 3 kolorach do tego zestawy molexow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Loozik ,poszperałem troche po necie i sie okazuje ze pod latarnia najciemniej na Angeli znalazłem koszulki na kable do zasilaczy reagujące na UV.Zamieszczam linka bo naprawde ciekawie to wygląda.Jezeli chodzi o Allegro to jestem chętny jak zrobisz aukcje daj znac na forum.Aha i mam pytanko jaka jest srednica tych linek?? http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...&IDKategorii=96 Dodam ze na Angeli znajduja sie produkty Xmod do moddingu zasilaczy:) mylisz wątki stary.. nasz mod z linami jest piekny, elegancki, czarny .. STYLOWY .. a nie jakies choinkowe cudo UV .. bleeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 No rozumiem ale sa ludzie którzy napewno chcieliby inne kolory.Ja uwielbiam czerń i wole ten wasz mod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 mowisz o lince i koszulkach termokurczliwych oczywiście.Wydaje mi sie ze koszulki term. beda w sklepach z sprzętem audio, ale gdzie dopasc linke...Przecierz nienaciągne na to sznurówki;) ja znalazlem w obi niebieska line z wyciagnym srodkiem :D nie przentuje sie to tak fajnie jak w przypadku kolegow z czarnymi linami,ale wyglada to tak : tutaj jeszcze totoalny bałagan a tak to wyglada w praniu :] i wlasnie chce zakupic koszulki termo,bo teraz jest to brzydko na tasmie izolacyjnej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 No tak koszulki wskazane,ale wygląda to spoko kolorystycznie z radiatorkami na pamieciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Saknis_ Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 masterpolo te "koszulki" z angeli to są takie plastikowe peszle a uwierz mi one nie wygladają ładnie na kablach od zasiłki a możneby rzec że nawet lepiej zostawić kable bez niczego niż "owijać" je tym czymś :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 masterpolo te "koszulki" z angeli to są takie plastikowe peszle a uwierz mi one nie wygladają ładnie na kablach od zasiłki a możneby rzec że nawet lepiej zostawić kable bez niczego niż "owijać" je tym czymś :/zgadzam się ... kupiłem je i żałuje kasy na nie wydanej ... taka prawda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 No włąśnie na allegro znalazłem te koszulki i macie racje zwykłe węże jak od peszla!!Nieoplaca sie bulic 49 zeta na to.Decyduje sie na czarne linki.Czekam na wystawienie ich na ukcjii.Dziski za info:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 ja moge wystawic na allegro, ale to dopiero po weekend'zie... Yo!!Torwald czekam na aukcje nigdzie niema fajnych linek same jakies oczojeb... a jak jakies sa to z guma w srodku i neda sie tego wyciagnąć.Czekam daj jakąs odpowiedź...POZDRO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadoslaw Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 jak na allegro szukac aby znalezc takie linki? bo za choler nie moge znalezc tego :-( rzuccie jakims linkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 od xmoda to nie te czarne wyzej chwalone ... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31976909 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31994781 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32242762 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Widze ze znowu bede musial aukcje wystawic ;] Pojawi sie pewnie jutro, bo musze z bratem pogadac (jestem w akademiku, wiec one bedzie wysylal...). Dam znac jak wystawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 I oto sa! :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32472350 PS. To zadna reklama, wystawiam na prosbe forumowiczow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Wielkie thnx!!Juz zamawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Przepraszam, że przeszkadzam w konwersacji na inny temat chciałem przejść 8) Czy macie może linka do jakieś modyfikacji pt:"wymiana wentylatorów" w tym zasilaczu :?: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Przepraszam, że przeszkadzam w konwersacji na inny temat chciałem przejść 8) Czy macie może linka do jakieś modyfikacji pt:"wymiana wentylatorów" w tym zasilaczu :?: 8) o matko kochana 8O jeden z tych ktorzy nie zakladaja nowych tematow :) gratuluje w nagrode: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62729 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63177 powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 no .. to w akademiku dorwalem ladny aparacik i trzasnelem fotki obecnie WC zdemontowane bo czekam na nowy sprzecior (URIEL, ATIRA, PROXIMA ;]) wiec w srodku ac :) http://members.lycos.co.uk/chaosik/buda/buda03.jpg widac jak sobie zrobilem kabelki od USB z front panelu budy i kabelek z ledami i switchami z przodu ;] IMHO sycą ;] a tak buda wyglada z przodu ;] jakby ktos chcial looknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 @Chaos: no jak dla mnie to kosmos ;) wszystko super ladnie ulozone, zadnego nieporzadku (chaosu ;> ) nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 @Chaos: no jak dla mnie to kosmos ;) wszystko super ladnie ulozone, zadnego nieporzadku (chaosu ;> ) nie ma. nie mylmy chaosu z nie porzadkiem .. CHAOS to ZAMĘT .. a nie bałagan :P w kompei lubie miec porzadeczek ;] bedzie WC to dam wiecej fajnych fotek z całosci .. takich ala to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 @Chaos - co ci sie tak grzeje ? Ponad 50*C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 50* to ustaiony jest alarm :) a proc ma tam 36* .. tyle ze to 10x200 @1.45v ;] i waitrak na Whishper Rocku na 7v smiga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Z tego co wiem, kolejny user umiesci tu swoj mod ;] Ciekawe jak mu to wyjdzie ;] (sam twierdzi ze wyszlo mu to zaje...dwabiscie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Tak tak.Ale czy az tak zajefajnie jak u was to napewno nie.Oplotłem 2 kable a reszte przeznaczylem na oplot kabla USB na front panel,kabelki reset i inne no i na przejsciowke do revolteca.Torwald thnx za wszystko!!Polecam wszystkim!!Został mi jeszcze mert linki i narazie sie wstrzymam z nia bo planuje zakup katod i je tez otule:) Jak dopadne aparat to napewno to wam pokarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A jednak zdecydowalem sie na oplot ostatniego kabla z Chiffa:) Wygląda to super jak dopadne aparat to przedstawie wam to do oceny!!Pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 i gdzie te fotasy ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Yo!!Wczoraj posłałem fotki do Torwalda bo ja niemam ich jak wrzucic na serwa:)Mysle ze jak znajdize chwilke czasu to je zamieści.POZDRO!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Fotasy dostalem ja ;] Wlasnie wrzucam na serwer (net w akademiku jest dobry bo darmowy ;] ale jakosc...) Fotki sa pomniejszone, bo serwer jest firmowy i ma limit ;] Co do ostrosci - one juz takie byly :D Ale mod uwazam za udany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpolo Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Dzieki Torwald ,niestety nic nieporadze taki aparat to jest max co wyciągnie myślałem ze w dzien lepsze beda tymczasem okazało sie inaczej bo bardziej rozmyte te fotki wyszły.Jutro zabieram sie do poprawy zasiłki przy samym zasilaczu.Okropnie to tam mi wyszło ale da sie poprawić:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...