Torwald Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja zakladalem sama koszulke i trzyma wysmienicie. A co do koszulek - wystawie dzisiaj na Allegro i rzuce linkiem (moze mi mod nie urwie glowy ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja zrobiłem coś z niczego. Ponieważ na MoBo AN7 20 pinowa wtyczka i 4 pinowa od zasilania są blisko siebie oraz z zasiłki odczyt obrotów podłaćzyłem pod końcówkę od wiatraka też blisko gniazdek zasilających to wszystkie te trzy kable ładnie upakowałem do tej plecionki i pozaklejałem rozciągniętą opaską termokurczliwą. Ponownie się skurczyła. Wszystko ładnie wygląda, a dwa walające się kable ubyło z obudowy. Teraz to już się nie obejdzie bez zakupów aby pozostałe kabeli ładnie pochować. Jak możecie to dajcie linka do działu lub aukcji z tym materiałem do moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Prosze o nie urywanie mi niczego, linkiem rzucam na prosbe userow ;] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42306970 Edytowane 13 Lutego 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a ja też mam zmodowany zasilacz !!!!! Świeci w UV i IMHO wyglada dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...