insektcc Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja bym chcial miec tak 5 000 na dobrego sprzeta, i potem 3 000 - 5 000 na wspanialego moda, sam bym go zrobil i bylo by pieknie, ale tutaj to nie jest prowizorka, ale naprawde ladnie, kurde no... Az mi sie chce plakac, ze siedze na takim wielkim G jakie ja mam, chcesz sie zamienicPrzeciez w modach chodzi rowniez zeby zrobic go najmniejszymi kosztami :wink: aerial praca piekna. MoBo kupowales juz z mysla o tym czerwonym modzie? :lol2: :lol2: W wakacje tez planuje zrobic taki komplekosowy mod swojej budy, ktora i tak wyglada ladnie w standardzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 bardzo lubie polaczenie koloru czarnego z czerwonym i duże brawa za moda. Osobiscie wolałbym aby to nie świeciło, ale tu już gust autora się liczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Osobiscie wolałbym aby to nie świeciło, ale tu już gust autora się liczy :)Jakbys skupil nieco bardziej uwage na tekscie, doszedlbys ze wszytskie lampki dalo sie wylaczyc nacisnieciem magicznego przycisku umieszczonego z tylu obudowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...