n1ghtm4re Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam. Mam taki maly problem i moze ktos z Was wie jak go rozwiazac, a wiec tak: - zainstalowalem Linux'a Fedora Core 2, instalacja przebiegla bezproblemowo. Po instalacji nastapil reboot, po czym odpalil sie bootloader Grub, wybieram 98 i wszystko dziala, ale gdy wybieram Fedor'e odpala sie po czym dostaje informacje w stylu : "press enter 'i' configure startup", nie wciskam "i" robi sie czarny ekran i nic :/ Gdy wcisne "i" jest to samo, co moze byc przyczyna i gdzie znajduje sie blad ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 a przy instalacji mieszales cos przy konfiguracji GRUB'a ? bo jesli tak, to moze zmieniles miejsce znajdowania sie jadra w fedorze, albo cos takiego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Pokaz konfig gruba, bo tak to mozemy sobie powrozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1ghtm4re Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Niestety nie pokaze ;P Usunelem dzis parytycje bo polecono mi zainstalowanie od nowa, tyle tylko ze partycje mam tworzyc podczas instalacji Linux'a bo PM strasznie miesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No to gratuluje - jednym slowem porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...