Pucha18 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 teraz jest p4 1.4 +1gb rimm ale juz serwer wysiada:( mam 2,5 tys... potrzeba kupic nowy serwer(niecały)...wymagani 4x512RAM. ja myslalem o prescot 3,0ghz na l775+ jakis asus? a co wy polecacie? jakis barton?albo cos?dawno nie patrzałem w kompy a wiem ze na tweaku zywkle porzadne odpowiedzi były... z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Wysiada z powodu obciazenia procesora czy pamieci (czy obu)? Plyta jakas stabilna musi byc, bez bajerow zbednych, markowa, moze jakas obsluga pamieci ECC, WOL etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 musi byc 5pci... pamieci zywkłe:( wysiada z powodu procka i ramu( siec podad 100 osob) +serwer cs,q3, dc:] no stabilnosc mobo to podstawa...pamieci chce OEM 4x512..co sadzicie o płytach marki Intel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...