ezrael80 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Witam! Mam takowy problem, posiadam plyte Abit NF7 v2.0 i 2x pamiec Kingston KVR400X64C3/256 i kwas jest, bo nie ida w dualu, co teraz ?? jest mozliwosc, ze po wgraniu nowego biosa cos sie zmieni ?? czy juz myslec nad zmiana plyty/pamieci ??. Jesli zmiana to ktorego komponentu i na co ? Dzieki za wszystkie sugestie i rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 A to jest zestawik do duala czy kupiłes po prostu dwie kostki i chcesz zeby działało ? A i sprawdz na naklejce na pamiątkach jakie nap potrzebuja bo ja dzis kupiłem KVR400X64C3A/512 i musialem im podniesc napięcie do 2.6 v bo na 2.5 to nie chciały działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Nie, kupilem je osobno, ale to ze nie chodza w dualu to obiawia sie tym ze mi wogole nie startuje komp, wiec nawet jak cos to im nic nie zmienie. Jak je puzcze normalnie bez dual chanel to spoko wszystko smiga. Wiec co radzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 nie startuje czy piszczy na pamieci? wiatraki sie chociaz kreca? wez napisz dokladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Sorki za nieprecyzyjnosc Wiatraki sie kreca, niepiszczy bo nie mam podpietego bzyczka, ale jak by byl to pewnie by piszczal. To jest obiaw jak by mi wogole ramu nie widzial, kwestia czy warto dla tego duala wymianiac plyte/pamieci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...