ma1y Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) 1. pojedyńcza 2. nie wiem, ale chyba xle nie jest 3. poczytaj forum :) jaka kasa chodzi w grę? (bo z tych dwoch to ja wole raczej szefa) w tej cenie mniej wiecej to nawet to styknie - http://zenfist.pl/pID/56.htm Edytowane 8 Grudnia 2005 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Hmm, zasilka do 300zł. Ten tagan 380W troche mnie martwi, ze bedzie za slaby. Po nowym roku zmieniam grafike na GF 6800GT, procka na P4 3.0GHz, dojdzie chyba jeszcze jeden HDD i DVD-RW wiec obawiam sie ze moze ledwo ciagnac ten konfig, a wolabym miec zapas mocy. Co do tego Chiefa, wiekszosc negatywnych opini jakie slyszalem, to takie ze jest dosc glosny... Poza tym na inne jakies konkretne wady czy niedociagniecia, ludzie nie narzekali Edytowane 8 Grudnia 2005 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) to bierz to: dzis w znaku jest promocja (promocja dnia) http://www.znak.pl/index.php?cid=894&scid=...Top420+TOP526P6 nie kupisz NIC NIC NIC lepszego w tej cenie !!! (pozatym cisza zupełna - (prawie:) ) ) bierz i sie nie zsstanawiaj jak masz te 300zl!! Edytowane 8 Grudnia 2005 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ten Topower odpada z dwoch wzgledow: wole jednen 12-14cm wentyl od dwoch, a druga sprawa to odpada zakup zasilatora ze sklepu netowego/allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ten Topower odpada z dwoch wzgledow: wole jednen 12-14cm wentyl od dwoch, a druga sprawa to odpada zakup zasilatora ze sklepu netowego/allegro... jak chcesz... Twoj wybór, NIC lepszego (a nawet zbizonego) nie kupisz (podkreślam) do 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam - co do sprzętu z podpisu to jest Abit AV8, a64 3000+, 6600GT + 1GB ramu + 120GB + 2 napędy. Powiem wam że zapomniałem że jade na modecomie 300W - do wczoraj kiedy to podkręcając proca do 2,4 poszedł dymek z zasilacza (nadal żyje :P ) tak więc co kupić - dodam że w styczniu abit ustępuje miejsca DFI lanparty nf4 ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 NeoTec V4202 ciągnął u mnie to co w podpisie. Zmieniłem na Tagana, bo była to wyjątkowo tania okazja. NeoTec jest na sprzedaż, wiec jak ktoś ma na niego ochotę, to proszę o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 A co sądzicie o zasilaczu q-tec 680w z 3 wentylami na allegro wygląda nieźle i waży ponad 2 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 2kg chyba plasteliny hehe ja to bym nawet za darmo tego niewzial zobacz jakie ma podane A i to wszystko w Peak(chwilowe) nawet Fortrony 350/400W maja mocniejsze linie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Czy ktoś mógłby podać linki do dużych testów zasilaczy (nie na tweaka bo tu wiem) ale co ważne jak najnowszych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcydraco Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zamierzam sobie kupić: Semp 2800+ Asus K8N Ram będę miał stary noname - może kiedyś wymienie - ok 1GB max 2GB K graf zabytek Jaka zasiłka byłaby najlepsza do takiego zestawu? Chciałbym coś stabilnego za rozsądną cenę hałas nie jest aż tak istotnym czynnikem - myśle ofkoz o OC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golly Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) zamierzam kupic Asus A8N SLI Delux i Athlon 64 3200+ VENICE S939 zamierzam kupic zasilacz FORTRON FSP400-60PFN 400W ( http://www.allegro.pl/item90123282_fortron..._od_frigo_.html ) Da rade? Wystarczy taki zasilacz to takiego zestawu? pozdro Edytowane 5 Marca 2006 przez golly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert Eagel Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ktos orientuje sie w zasilaczach powertec? Mam 350watt i nie wiem czy pociagnie gf 7600gs palit... Moze ktos doradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Archeolog :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja nie mogę, ale wygrzebał...jeszcze z czasów tweaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 [ot]Tak BTW co się stało z Tweakiem??[/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Smutna sprawa, wygląda na to, że już nie ma. Przez pewien czas była reaktywacja, ale znaczna większość zdążyła już przyzwyczaić się do purepc. A w sumie szkoda, bo z wyjaśnień wynikałoby, że nie były to do końca jasne i uczciwe rozgrywki pomiędzy adminami.....ciiiiii, ja nic nie piszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...