Sexylaska Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mam taki problemik. Podczas ładowania systemu XP po przejściu napisu windows xp ( to z przechodzącymi paskami) monitor na chwilę się wyłącza i zaraz potem włącza. Wczoraj zainstalowałam nowy system i to samo. Co to może być ? Dodam, że karta ATI Radeon 9500, monitor LG F700B. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogas Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Jeśli na pulpicie masz taką laskę jak na zdjęciu przy twoim nicku, to też bym się wkur#$@ Tak na serio masz PowerStrip-a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexylaska Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Nie mam Powerstripa a sterowniki to najnowsze Omegi. Karta zmodowana na 9500pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 mam tak samo odkąd zmieniłem grafikę z Ti-4200 na Radeona 9600 pro; to "wina" sterownika grafiki, u mnie się to zaczęło począwszy od cat. 4.8 wcześniej miałem cat. 3 coś tam i tego nie było ... na moje oko chodzi tu o rozmagnesowanie ekranu - u mnie przynajmniej przy ponownym włączeniu monitor się rozmagnesowuje ( też mam LG - 795 FT ); tak więc nie ma powodu do zmartwień :wink: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexylaska Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 A jak nie ma powodu do zmartwień to w porządku ;-). Dzięki za info i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...