WIDMO82 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mam starą wysłuzoną rive ale teraz czas juz nadszedł na MSI GF 4 440 TV i jakies wyjscie na niej jest co pod monitory ciekłokrystaliczne ma byc juz. wymieniłem grafiki i .... wentyl się kreci ale płyta piszczy ze nie wykrywa jej niby i nie wchodzi w tryb graficzny. zkreciłem procka ponownie na 1200, potem reset biosu, sprawdziłem czy mam w biosie agp x4 oraz czy dobrze wcisnołem grafike, niestety wszystko było tak jak powinno byc a nic nie pomagało to. nawet przyszło mi do głowy ze moze to pamieci ale sprawdzałem i to nie one, wypinałem swoje wpiinalem 256 kumpla i nadal to samo. system tu nic nie ma do tego bo przeciez nawet nie wchodzi w tryb graficzny ale jak kogos głowa bolec ma to powiem ze to winda 2000 wpiołem ją do innego kompa i dziobie teraz dałem ją slopowi i na własne oczy widzialem jak w GTA 3 na niej popierdalał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 mam starą wysłuzoną rive ale teraz czas juz nadszedł na MSI GF 4 440 TV i jakies wyjscie na niej jest co pod monitory ciekłokrystaliczne ma byc juz. wymieniłem grafiki i .... wentyl się kreci ale płyta piszczy ze nie wykrywa jej niby i nie wchodzi w tryb graficzny. zkreciłem procka ponownie na 1200, potem reset biosu, sprawdziłem czy mam w biosie agp x4 oraz czy dobrze wcisnołem grafike, niestety wszystko było tak jak powinno byc a nic nie pomagało to. nawet przyszło mi do głowy ze moze to pamieci ale sprawdzałem i to nie one, wypinałem swoje wpiinalem 256 kumpla i nadal to samo. system tu nic nie ma do tego bo przeciez nawet nie wchodzi w tryb graficzny ale jak kogos głowa bolec ma to powiem ze to winda 2000 wpiołem ją do innego kompa i dziobie teraz dałem ją slopowi i na własne oczy widzialem jak w GTA 3 na niej popierdalał O KURDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( :?: :? :wink: ) zara sam wejde w tryb graficzny( slop rulez!!!) reed~XP why are you waiting ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Miałem taką karte i płyte MSI 845 ultra i sie okazało że karta nichodzi z moją płytą . a najleprze jest to że przez miesiąc było git a później [gluteus maximus]. płyta mi padła dali nową i grafika dalej niechodziła zmieniłem ją na Winfasta gf4 ti 4200 i śmiga i jest oki narazka pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...