Skocz do zawartości
WIDMO82

gdzie grafika?

Rekomendowane odpowiedzi

mam starą wysłuzoną rive ale teraz czas juz nadszedł na MSI GF 4 440 TV i jakies wyjscie na niej jest co pod monitory ciekłokrystaliczne ma byc juz.

wymieniłem grafiki i .... wentyl się kreci ale płyta piszczy ze nie wykrywa jej niby i nie wchodzi w tryb graficzny.

zkreciłem procka ponownie na 1200, potem reset biosu, sprawdziłem czy mam w biosie agp x4 oraz czy dobrze wcisnołem grafike, niestety wszystko było tak jak powinno byc a nic nie pomagało to.

nawet przyszło mi do głowy ze moze to pamieci ale sprawdzałem i to nie one, wypinałem swoje wpiinalem 256 kumpla i nadal to samo.

system tu nic nie ma do tego bo przeciez nawet nie wchodzi w tryb graficzny ale jak kogos głowa bolec ma to powiem ze to winda 2000

wpiołem ją do innego kompa i dziobie

teraz dałem ją slopowi i na własne oczy widzialem jak w GTA 3 na niej popierdalał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam starą wysłuzoną rive ale teraz czas juz nadszedł na  MSI GF 4 440 TV i jakies wyjscie na niej jest co pod monitory ciekłokrystaliczne ma byc juz. 

wymieniłem grafiki i .... wentyl się kreci ale płyta piszczy ze nie wykrywa jej niby i nie wchodzi w tryb graficzny. 

zkreciłem procka ponownie na 1200, potem reset biosu, sprawdziłem czy mam w biosie agp x4 oraz czy dobrze wcisnołem grafike, niestety wszystko było tak jak powinno byc a nic nie pomagało to. 

nawet przyszło mi do głowy ze moze to pamieci ale sprawdzałem i to nie one, wypinałem swoje wpiinalem 256 kumpla i nadal to samo.

system tu nic nie ma do tego bo przeciez nawet nie wchodzi w tryb graficzny ale jak kogos głowa bolec ma to powiem ze to winda 2000

wpiołem ją do innego kompa i dziobie 

teraz dałem ją slopowi i na własne oczy widzialem jak w GTA 3 na niej popierdalał

O KURDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( :?: :? :wink: ) zara sam wejde w tryb graficzny( slop rulez!!!)

reed~XP why are you waiting ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem taką karte i płyte MSI 845 ultra i sie okazało że karta nichodzi z moją płytą . a najleprze jest to że przez miesiąc było git a później [gluteus maximus].

płyta mi padła dali nową i grafika dalej niechodziła zmieniłem ją na Winfasta gf4 ti 4200 i śmiga i jest oki narazka pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...