Avenien Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 przegladajac to forum postanowilem blizej przyjzec sie mojej karcie graficzej, po zainstalowaniau omega drives w zakladce rad linkera odczylatem ze moja karta taktowana jest nastepujaco: Rdzen: 324, i to nie mie zdziwilo ale pamiec taktowana jeste tylko 200, zas po tym co przczytalem na forum ta wartos wydje mi sie o wiele za niska. Czy moze byc to przklamanie programu? czy istnije moze inne nazedzie jakim moglbym to sprawdzic? i czy polecali byscie zmiane taktowania pamieci? jesli tak to do jakiego poziomu? Jesli zas po prostu sie myle prosze mnie nie wysmiewac, zaznaczylem w topicu, jestem laikiem w tych sprawach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Odpowiedz na twoje pytanie padała już setki razy :wink: Taktowanie rdzenia i pamiątek pokazuje ci poprawnie. Ale pamięci są typu DDR czyli wskazanie dla nich trzeba pomnożyć x 2. Czyli 2 x200 = 400 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Do zamkniecia IMHO :D na drugi raz nie zakladaj watku... Tylko pytaj w istniejacym o danej karcie :D, albo sie naucz wysnuwac wnioski :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...