misialaczek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mam zadane jutro na informatyke jak odzyskać dane które usunąłem z kosza, koniecznie za pomocą ms-dos. TZN. jaką komendą można te dane odzyskać. Od was zależy moja ocena :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 kiedys bylo cos takiego jak undelete ale nie wiem czy jest zawarta msdos7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 jezeli nie nadpisales zawartosci dysku to tom prace jeszcze masz na dysku , w dosie bylo polecenie mirror i mogles sobie odwrucic skasowane rzeczy. wpisz w wyszukiwarce undelete i powinno wyświetlić programy odzyskujące skasowane elementy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...