cobex Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Witam. Potrzebuję jakiś dosowy soft który nadpisze zerami dysk na standardzie SATA. Korzystałem od zawsze z WDClear'a ale niestety nie widzi on dysków SATA. Jakieś sugestie ? Będe wdzięczny. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssslawek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam. Potrzebuję jakiś dosowy soft który nadpisze zerami dysk na standardzie SATA. Korzystałem od zawsze z WDClear'a ale niestety nie widzi on dysków SATA. Jakieś sugestie ? Będe wdzięczny. pozdrawiam. 1036563[/snapback] byc moze twoj problem jest juz nieaktualny, sądząc po dacie, moj był dokladnie ten sam, a program ktory mnie uratował to DLGDIAG5 do sciagniecia ze strony WESTERN DIGiTAL, prawie to samo co WDCLEAR, troszke bardziej rozbudowany i widzi SATA. tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peres83 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 normalnie uwielbiam juz to forum - pierwszy raz sie loguje i od razu rozwiazanie mojego problemu :D moglbys mi przeslac ten program na meila bo jakos na stronce wd nie moge go znalesc. szymek__l@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 http://support.wdc.com/download/dlg/DlgDiagv504c.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...