sebx Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Hej , Na jakiejś chińskiej stronie zdobyłem pliki PCR do VIA KT880 - jeszcze nie sprawdzałem co można poprzestawiać w tym chipsecie może jutro dam znać ........ o ile mój komp będzie jeszcze działał :roll: W archiwum są następujące pliki : AGP for KT880.pcr Host-CPU-KT880.pcr RAM-KT880.pcr V-Link-KT880.pcr Zapowiada się ciekawie ..... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 napisz coś więcej, bo chyba ludzie nie wiedzą o co chodzi... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 zapowiada sie hardcorowo :D tylko oco chodzi ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 yyyyyyyyyyyyy :?: :?: ale o so chosi :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 chodzi o to, że te pliczki są zdecydowanie nie dla Was, poczekajcie aż ktoś mądrzejszy je rozpracuje i tyle... Coś jakby grzebanie w biosie (zaawansowane, ukryte opcje) z poziomu windowsa, np. na KT133A włączane były w ten sposób komendy HALT, a na KT266A/KT266 podkręcano możliwości chipsetu o ile dobrze pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 chodzi o to, że te pliczki są zdecydowanie nie dla Was, poczekajcie aż ktoś mądrzejszy je rozpracuje i tyle... Coś jakby grzebanie w biosie (zaawansowane, ukryte opcje) z poziomu windowsa, np. na KT133A włączane były w ten sposób komendy HALT, a na KT266A/KT266 podkręcano możliwości chipsetu o ile dobrze pamiętam. Dobrze pamietasz, a ja kurna do kt400a nie moge znalezsc :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 no i jak ??? zrobil jusz ktos cos z tymi plikami pcr ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...