SAPRO Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Jaką kartę radzicie mi kupić do 600zl ? ps.jaką będę miał szansę że nikt nie zrobi mnie w bambuko a jak zrobi to co mam robić ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 ja ostatnio na allegro kupilem radeona 9800se@pro (8 potokow, 256 bit pamiec) za 639 zl, wiec jak dobrze trafisz to moze tez cos podobnego kupisz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPRO Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 może jeszcze jakies propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Modowalne R9500 można dostać za 450zł wiec moze cos lepszego dostać... A poza tym: Masz pełno tematów więc się wysil... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=KuBa=- Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Modowalny Radek 9500 jak dostaniesz porzadny za 450 to bedzie dobrze. Napewno lepszy niz kazde inne w tym przedziale cenowym. Albo jak wspominal lukasz to 9800 tyle ze to juz z 7 batowModowalny Radek 9500 jak dostaniesz porzadny za 450 to bedzie dobrze. Napewno lepszy niz kazde inne w tym przedziale cenowym. Albo jak wspominal lukasz to 9800 tyle ze to juz z 7 batow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=KuBa=- Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 A reszte wydac na porzadne chlodzenie i krecic - wtedy rzadzisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 może jeszcze jakies propozycje Wow, z kad wzioles w podpisie Athlona64 3ghz ? :) masz jakies znajomosci w amd ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPRO Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Nie mam znajomości kupilem go od kumpla za 650zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 SAPRO - to popraw podpis... :lol: 3000+ a nie 3.0 GHz, to jest zasadnicza roznica :P EOT Ja kupilem 9800SE @ Pro 256Bit i czekam na karte obecnie. Nie kupuj od przypadkowych osob, tylko od firm, badz innych specjalizujacych sie w sprzedarzy kart graficznych i innych podzespolow komputerowych, to jakas gwarancje Ci daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWEGO Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam! jak juz kupujesz na allegro to tylko przy odbiorze osobistym lub przedplata na konto. Mnie w tym tygodniu "firma" wyr...ala na 330 zl i zreszta ponad 120 osob tez, wiec uwazaj jak zamawiasz. Sprawdz czy uzytkownik jest minimum 60 dni na allegro bo wtedy przysluguje Ci ubezpieczenie. Taka mala przestroga i rada z mojej strony, powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Firma sprawdzona raczej bedze miec status Super Sprzedawcy... Wiec wiesz, to ty zrabiles blad, ze kupiles u kogos nie sprawdzonego do konca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 podaj aukcje gdzie kupiles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31419399 moze byc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...