lizak Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 kupilem przedchwila bartona 2500 o numerach taki jest napis na nalepce AXDA2500KV4D Z421664E40132 KQYHA 0420FPMW jesli ktos sie orietuje po numerach czy to jest barton to prosze o napisanie mi tego poniewaz mobo bedzie za kilka dni a slyszy sie tyle o oszustach PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ czy mozna go bedzie puscic szybciej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Na 99 % to Barton - chyba ,że cały tabliczka znamionowa jest podrobiona - gdzieś widziałem fotki podejrzanych Bartonów ale nie było jednoznacznej odpowiedzi ... Nie martw się na zapas :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 bartek jak nic taka sama seria jak ja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 ufff panowie bym was usciskal :P dzieki za szybka odpowiedz moze wiecie czy i o ile mozna go pchnac? jak wiecie jak czytac te numery seryjne to tez prosze napiszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 http://www.amd.com/pl-pl/Processors/Produc...09_1196,00.html tu poszukaj.... tyle o tym bylo, na tweak`u tez powinno byc!!! hej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Zarąbista seria.... grarulacje :D (patrz w sig) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 swider a ty co zrobiles temu prockowi? miales 2.6 na 1.65 a teraz 80mhz wiecej i 0.3V wiecej? biles go czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 hehe :D raczej nie, tylko wtedy podawałem podawałem odczyt z miernika (real) a teraz odczyt z biosu. Nie mam teraz miernika więc nie zmierze, ale podejżewam zasiłke 11.7V @ rail 12+ w stressie, a na abicie powinno być ok 11.9V żeby vcore nie spadało -> będe modował zaisłke i może będzie więcej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Lizak - jesli jadro nie jest przebarwione (przejscie z jednego koloru do drugiego) to dobry procek kupiles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 niejest przebarwione :D czyli ok ale jake dokupic chlodziwo? kombinowac samemu jakies wodne? czy lepiej nie? czy tez zostac na tradycyjnym powietrzem stary radiaror zwentylem na athlonie 1,4 ledwie ciagnol i w stresie jakies 55-60 nie podkrecany boki pozdejmowane mam zalozone dodatkowe 2 wentyle w budzie ale to nie na moje uszy wylaczylem je taki szum a male efekty doradzcie cos niedrogiego procek i plyta szarpnela mnie ostro po kieszeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 mi sie trafil taki: AXDA2500DKV4D KQYHA 0419MPMW i poszedl jak widac w podpisie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 moze byc ładny proc ;-) tez mi się KQYHA trafiła :D taki mały potworek od Rapry :-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...