Crazy_Ivan Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Tak samo nie ma Ultimate z 64mb ram. Jedyny Prolinkowy Ultimate to 128bit/128mb taki jak podał lcf. Spróbujcie 44.03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smagi Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Probowalem 44.03 i to nic nie daje wynik taki sam. Ale czemu pokazuje mi ze mam 128 bit w Riva tuner. Nie rozumiem pamięci 500 MHz i 64 bit to jest zagadka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 cos z karta nie tak i tyle.probowalem wszystkiego i nic nie pomaga, wykrywana jako 128 bit - wyglad 128 bitowej karty , te na stronie prolina 64MB 64bit maja 2 kostki pamieci . wiec <span style="color:red;">[ciach!]</span> wie o co chodzi - tylko wyniki jak dla 64 bitowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 @sgj, @VerB: na stronach prolinka karty z 64MB wystepuja tylko i wylacznie w sekcji "64Bit Solution": http://www.prolink.com.tw/english/products...V-DVI-64bit.htm http://www.prolink.com.tw/english/products...I-64bit-NEW.htm skoro karta ma osiagi jak 64b, to chyba nie ma sensu upierac sie, ze to jest karta 128b - a tabelki na stronach action to chyba ludzie od marketingu robili :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 i wszystko jasne . 64 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smagi Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 No dobra to zostałem oszukany w takim razie kupowałem tą karte jako 128 bit. lcf ale moja karta wygląda inaczej - wiesz jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 http://www.prolink.com.tw/english/products...V-DVI-64bit.htm - ale zobacz ta tez ma 4 koski pamieci w ksztalcie L i jest 64 bit . a jak widac AL czy AM - to na pewno nie jest oznaczenie na to jaka jest magistrala pamieci. pozatym wyniki mowia same za siebie , karta ma osiagi jak gf2 titanium . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polorob Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Moja myśl jest taka ,że Prolink nie wie jakie karty sprzedaje bo juz nie raz trafiło sie przy zamawianiu kart 128mb/128bit (na pudełku i karcie numery te same) , że karta jest faktycznie 64bit okazywało sie to dopiero w testach 64bit ok 5500 pkt a 128bit ok 8000 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...