rob_e Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 jaka jatka :)... juz dawno nie widziałem tyle krwi... gierka jest swietna... przypomina jakby shogo albo blood 2 (pod względem otoczenia) i fighting force :) ale ma wymagania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 wymagania chyba sobie zartujesz ja grałem u kumpla na d750@866 + 384 ram + mx 200/200 i w 1024x768x32 bylo na liczniku caly czas powyzej 50 fps super plynna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 cholera a u mnie jak lata 20 kolesi w pomieszczeni to haczy strasznie :( eh... w windozie to nie mozna nic zostawic samemu sobie bo sie zaraz s<span style="color:red;">[ciach!]</span>li... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Tandeta. W singiel prawie niegrywalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 buhahahaha qpa jakich mało, kolejny bezsensowny topic!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...