Mumin1 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Chciałem sformatowac dysk 6 GB z NTFS na FAT32 zeby go czytało w win98 ku mojemu zdziwieniu pojawił sie komunkiat "Nie mozna sformatowac tego dysku.Zakoncz działanie wszystkich narzedzi dyskowych i innych programow, ktore korzystaja z tego dysku oraz upewnij sie, czy w zadnym oknie nie jest wyswietlana zawartosc dysku.Wtedy ponow formatowanie." Zadna z tych czynnoscie podana w komunikacie nie jest wykonywana poniewaz to jest dysk przenosny na nim jest kilka mp3 zadnych zainstalowanych programow czy cos takiego a taki komunikat wyskakuje. Co mam zrobic ?? Wiem ze jest taka opcja zeby go sformtowac wpisujac komendy w wierszu polecen chyba tylko nie wiem jakie to sa komendy ??Mam win XP Prosze o pomoc za wszelka z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Format x: /fs:fat32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...