lukas666 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 aha, wiec faktycznie pewnie tydzien czekania :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Mi sie wydaje ze bedzie pisało WON , czyli od tyłu "teraz" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 no ja wczoraj przed spaniem liczylem ze 120k sek to ok 8 dni ;] bleh :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Z tego co tam wyczytałem na forum to ma sie pokazać 29-go o w godzinach między 14, a 15:00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 OWNED (?), Ja stawiam na wtorek, 28 września 2004r. godz. 19:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ja stawiam na poniedziałek, 27 września 2004r. godz 1 - 2 w nocy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 OWND - teraz to juz kompletnie namieszali... Czy ktos ma jakies sugestje?? Ja sie poddaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Oj raczej zapomnieli o tej ''D'' na początku. Musi być download.Inaczej to by było bez sensu 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Pewnie bedzie OWNDOLAD i bedziesz musil poukladac w kolejnosci i wcisnac i sie sciaga :D LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 The first letter in the countdown is "O". The second is "W". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 no to wiemy.. WIemy nawet wiecej O-W-N-D a codalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 no to wiemy.. WIemy nawet wiecej O-W-N-D a codalej? jak to co !? reszta alfebetu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 No coz... powoli dochodzi polnoc, a na liczniku jak na zlosc nadal ponad 40.000 sekund. Poczekamy, zobaczymy. Moze wtedy cos sie wyjasni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Dziś około 20 czasu środkowoeuropejskiego jeśli to rzeczywiście odlicza dokładnie sekundy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Teraz leci kolejne "D" czyli faktycznie to pomieszali. DOWN_ _ _D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ja nie lape o co tam biega wogule z tym odliczaniem :) pozatym nie wiem czy chce sciagnac nowego smarka :) poprostu sie go boje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 za 40 min konczy sie odliczanie D ale nie wiem czy to jest to pierwsze D czy drugie D.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 O_o Kolesie z FM chyba ze z nas jaja robią.. Wyglada na to ze to juz koniec odliczania.. Nie ma zdanej litery dalej.. na liczniku wychodzi ze za 27 h koniec odliczania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 O_o Kolesie z FM chyba ze z nas jaja robią.. Wyglada na to ze to juz koniec odliczania.. Nie ma zdanej litery dalej.. na liczniku wychodzi ze za 27 h koniec odliczania!Hyhy, ubiegłeś mnie.... Własnie chciałem napisać to samo. Pozostaje czekać nam do jutra - wtedy sie przekonamy, ale nic mnie juz nie zaskoczy wiec poki co nie pałam optymizmem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Chmm... wychodziło by na to, że d to day. Teraz nie ma żadnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Premiera jutro o 15:00!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 a nie o 16? zobaczymy :) Hehe biedne serwery, beda zawalone na pare dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 @ Jaro87 Dokładnie! 15.00 - nowy 3DMark ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ja jade na wycieczke jutro...i sciagne sobie nowego marka dopiero w piątek :P :wink: spokojnie się wtedy sciągnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 właśnie przed chwilą ściągnąłem tego 3dmarka - bardzo łądnie szedł 50kb/s (prawie max mojego łącza). Na pierwszyrzut oka jest podobny do 03. Oczywiście poza menu nic więcej nie zobaczyłem :lol: Tym razem nawet 3danalyzer nie pomaga :wink: Posiadacze lepszych kart- poróbcie jakieś screeny i zamieście tutaj, bo bym sobie chętnie zobaczył jak to sie prezentuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Posiadacze GF4Ti - wlasnie,sprawdzcie 3danalizerem (podobno ktos tego dokonal i calkiem niezle emuluje,tylklo trza ustawic odpowiednmie parametry) i sprawdzcie czy wynik jest zblizony do fxa 5200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Własnie odpalam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ciekawe kiedy ktos z tweaka przebije 10k punktow na tym marku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ciekawe kiedy ktos z tweaka przebije 10k punktow na tym marku ;) 10k? Chyba żartujesz.... :P Przecież X800XT mają okolice 6k... Więc wątpie czy ktokolwiek na świecie pobije "chociaż" 8k.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ciekawe kiedy ktos z tweaka przebije 10k punktow na tym marku ;) 10k? Chyba żartujesz.... :P Przecież X800XT mają okolice 6k... Więc wątpie czy ktokolwiek na świecie pobije "chociaż" 8k.... już jakiś gościu na ekstremalnie podkręconym FX-53 i X800XT PE ma 7777pkt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...