Tomas Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 W jaki sposob wlaczyc? Menedzer urzadzen pokazuje cos takiego: Obie opcje sa nieaktywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 jak nie aktywne jak masz 2 włączoną :lol: widocznei nie da sie wyłączyc... to po co miała byzostawac jedna opcja enabled? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 a ja mam tak :lol: :lol: :lol: 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 tez tak mam :lol::lol:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...