Gladiator Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Cofig to:] Msi k7t pro Duron 950 Gainward gf ti 3 200 Segate 17gb Problem polega na tym ze :jak wymieniłem proca z durona 600 na durona 950(wczesnie zresetowalem bios) komp chodzi przez kilka godzin potem sie wylamcza i nic komp wogole nie odpowiada nie ma sygnalu z glosnika wewnetrznego W takiej sytuacji wyciagnelem proca odpalilem kompa( bez proca i zresetowanem biosa) potem wlozylem proca i opdpalilem kompa poczhodził pare godzin i znowu to samo. Co jest grane ? moze to zasilacz (mam mode com'a 250 watt) Moze plyta Msi k7t pro ma fsb tylko 100 moze to proc bo na 600 chodzi normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 to bardzo możliwe że zasiłka jak jakaś noname to może nie wyrabiać spróbuj sprawdzić proca u kole gi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 zasilacz jest firmowy mode coma a u kumpla na zasilaczu 235 watt nomame chodzi athlon 1333 @1466 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 spotkalem sie z podobnym przypadkiem - grzaly sie stabilizatory napiecia w zasialczu bo zwalony byl czujnik temp i wentylator nie przyspieszal do "wymaganej" predkosci zeby schlodzic radiatory :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 rozumie ze cos z zasilaczem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 zasilacz jest firmowy mode coma a u kumpla na zasilaczu 235 watt nomame chodzi athlon 1333 @14666 No to gratulacje dla kolegi za sukcesy w overclockingu :D :D :D 14666MHz, respekt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 rozumie ze cos z zasilaczemna 100% nie wiem ale sprwdzic na innym nie zaszkodzi :!: ten z mojego przykladu mial zautomatyczna rgulacje obrotow wnetylatora ktora po prostu nie dzialala poprawnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Na 99% jest to wina płyty głównej To nie pierwszy i nie ostatni przypadek. Mój kolega miał to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 zasilacz jest firmowy mode coma a u kumpla na zasilaczu 235 watt nomame chodzi athlon 1333 @14666 Łooooo ale go pogonił 8O 8O Czym chłodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 zasilacz jest firmowy mode coma a u kumpla na zasilaczu 235 watt nomame chodzi athlon 1333 @14666 Łooooo ale go pogonił 8O 8O Czym chłodzi? phi co to dla berqta ;) pogonil go niezle :D hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 czepiacie sie nie o to biega teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 czepiacie sie nie o to biega teraz Zmień Posta bo ci spokoju łobuzy nie dadzą he he(((14666?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 JA bym obarczał winą Winde. Wiadomo jak jest mały i miękki to czasem trza go młotkiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 JA bym obarczał winą Winde. Wiadomo jak jest mały i miękki to czasem trza go młotkiem :lol:tak tak... winda powoduje ze komp sie nie wlacza... Osobiscie podzielam zdanie rafala walnieta plyta :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Sorki nie doczytałem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A może masz ustawione w biosie wyłączanie kompa po przekroczeniu jakiejś temperatury. Jak nie to, to raczej płyta walnięta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Jak dla mnie to zasiłka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ludzie. MSI dała ciała płytami na KT133(a). Płytki czesto padają i właśnie objawami typowymi dla zasilacza. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ciężko jest taką wadę udowodnić przed serwisem bo zazwyczaj jak się dojedzie z kompem do serwisu to już wszystko ostygło i działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 a ja sie wyłame i powiem procek ... nie jest ukruszony ?? zawsze po paru gosdzinach pada ??? ... jesli go probowales maxymalnie wygrzac cpuburnem i nie zawisł a dopiero jak proc zimny zwis ... do chyba zasilka lub plyta ... sprawdz na plycie i w zasilaczu czy żaden kondensator ci nie spuchł ... swoja drogą zasilacz by ci sie mocniejszy tez przydał może ... 235 na GF3 i najsilniejszego spitfira to moze byc za dużo .... chcesz enlighta ode mnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...