adi_em Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Czy może ma ktoś płytę MSI (np.: MSI K7N2 Delta ILSR) ze zintegrowaną kartą dźwiękową 6 kanałową? Czy na tej karcie jest zwykłe wyjście line-out? Mam głośniki 2.1 i podłącza się je do kompa jednym zwykłym złączem line-out i zastanawiam się czy będę mógł je podłączyć do tej płyty? POMOCY!!!!!! Z góry dziękuje!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Ja jestem ciekaw jakości takiego dzwięku 6 kanałowego z płyty bo jestem mocno zawiedziony moim AC97 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Czy może ma ktoś płytę MSI (np.: MSI K7N2 Delta ILSR) ze zintegrowaną kartą dźwiękową 6 kanałową? Czy na tej karcie jest zwykłe wyjście line-out? Mam głośniki 2.1 i podłącza się je do kompa jednym zwykłym złączem line-out i zastanawiam się czy będę mógł je podłączyć do tej płyty? POMOCY!!!!!! Z góry dziękuje!!!!!!!!! Rozumiem że masz problem - ale wywal niepotrzebne topiki (aż 3 założyłeś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Sorry!!!!!!!!!! To było przez pomyłke! A nie wiecie co z tymi wyjściami i głośnikami 2.1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...