AbsoluT Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Podczas gdy włączam atitoola-3d view, cos w srodku obudowy zaczyna wydawac dziwny dźwięk (tytytytyty). Jak mogę sprawdzic jakie urządzenie wydaje ten dźwięk? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Karta graficzna. Mam to samo na swoim Radeonie :( ale to tylko w Ati Tools 3D View nigdzie indziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Czy to jest normalne? Bo moja karta ma zaledwie tydzien?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Moja karta tez jest nowa i jest to samo...ale raczej to nie jest normalne ale coz trzeba sie przyzwyczaic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Hehe dałem za karte 400 stówy i jeszcze będzie mi cos trzaskać:], no ale cóż jak ja kupowałem to był ostatni egzemplarz a nigdzie indziej nie widziałem w Łodzi tych kart... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 test Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 test 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Ja mam to samo ale u mnie to dysk Samsung SP0802N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...