G_U_M_A Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Prosze o odpowiec Kontak mialem tylko z EPOX 8RDA3* a slyszalem ze ADIT ma lepsy dzwiek Skladam kompa w cenie okolo 2200 zl dlatedo niemam duzych mozliwosci (a zapomnialem dodac z Monitorem Klaw i Mysza w sumie ze wszystkim ) Rad zawsze chetnie jestem wysluchac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 ADIT a raczej EDIT jest to faktycznie ABIT NF7-S (chyba taki model ,bo do abitówców to raczej się nie zaliczam) i np DFI Infinity ,albo droższa wersja LanParty Odrazu Jak dla mnie obecnie najlepszą płytą w cenie umiarkowanej(360zł) jest mój infinity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_U_M_A Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 zastanawialem sie nad ta plyta jednaj cena 439zl a Epox 393zl to jednak problem to mo ze inaczej KTO JAKA KONFIGURACJE ZAPROPONUJE ZA TE PIENIADZE tj ----- 2200 ------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 jezeli chcesz korzystac z dzwieku na płycie to ABIT AN7 na najnowszy kodek ALC658 - nie slyszalem aby ktos wstawiał Sigmatele... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...