wolo0 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Mam Athlona Xp 3000, plyte MSI K7N2 Delta-L,pamieci 2x256Mb 400Mz Infenion.Mam pytanie czy ktos krecil juz ten procesor i czy jest to mozliwe na tej plycie ? Prosze o pomoc !!! Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 http://www.cpudatabase.com/CPUdb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Mam to samą płytke i do O/C jest jest zla ale abit NF7 (v2.0) jest lepszy bo w MSI mozesz dac napiecie na ramy najwieksze 2.6 a w abicie 2.9 wiec ramy moga byc przy wysokim Fsb niestabilne ale niekoniecznie może sie tak dziac dla przykladu moj kolega na tej plycie ma fsb 218 i ramy 400MHz chodza mu bardzo stabilnie. CO do proca co ma pytanko, ktora masz wesje cpu bo sa dwie jedna na magistrali 166 a druga na 200? JEsli masz 166 to ja bym na twoim miejsu nie krecil go bo ma wysoki mnożnik i od razu trzeba zwiekszac napiecie a co za tym idzie skracasz mu zywot ;/ ale jesli ci na tym nei zalezy to krec A jesli masz drugią wersje CPu to duzo nie pokrecisz bo ramy masz w sam raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...