Marcin18 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Jesne, że ten Modecom to utrzyma. Podałem go za przykład jako najtańszy, a zarazem dobry zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolek3 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Kurde nie mam tyle kasy na takie zasilacze... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Ja też nie mam, a przydałby mi się lepszy. Sam jade na nielepszym od twojego (L&C 300W - jackass). Dla otuchy powiem Ci że jeżeli nie będziesz podkręcał tego sprzętu, a zarazem nie obciązał bardzo tej zasilki to może nawet Ci troche posłużyć. Mi osobiście marzy się Tagan 380W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolek3 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Kurde za cene tych zasilaczy mam nowa obudowe do kompa z zasilaczem... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Mi osobiście marzy się Tagan 380W.hehe............ Kurde za cene tych zasilaczy mam nowa obudowe do kompa z zasilaczem... :evil:Dobre zasilanie to podstawa stabilnej pracy a na pewno nie zapewni ci jej jakiś Megabajt, Codegen, Tracer, Ropla, Hiper z jakąś puszką z blachy po konserwach. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Witajcie podkrecilem proscka P4 2.4Aniżej CPU Name String: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzjeszcze niżej Typ procesora Intel Pentium 4E, 2900 MHz (18 x 161) Hehehe... Magiczny OC z 2.4A@2.9E :twisted: Ale moj tez jest 350W to po co zmieniac...??? Nawet jakby ten Megabajt czy Codegen był 550W to Chieftec 360W byłby stabilniejszy... Kurde nie mam tyle kasy na takie zasilacze... :twisted: 3 Niezbędne elementy do OC kompa : -Stabilna płyta, z możliwością OC -Dobre chłodzenie: Procesora, czasami też mostka północnego, obudowy (przy zamkniętych) (dodatkowo kto chce - mostka południowego (tez można nalepić malutki radiator :) hehe) oraz mosfetów.) -Markowy zasilacz stabilnie trzymający napięcia z aktywnym PFC (APFC) Min chieftec 360W :) . Także zeby uzyskać szybsze zegary trzeba się zaopatrzyć w odpowiednie komponenty, aeby nie trzeba było nowego procka, ba ! nawet całego kompa kupować (zasilacz sie spali a znim reszta...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolek3 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 O co ci chodzi z tym magicznym podkrecaniem procka...??? Oki wyskrobalem te pare groszy na zasilacz (200zl) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 pokaze wam kiedys fotki otwartego chifteca ( nie pamietam ktory model dokladnie :P ) i codegena i pobawimy sie w znajdz 10 szczegolow :D Nie ma to jak zasilki FSP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...