Therion Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Czy PENTAGRAM FREEZONE QC-80 Cu to model wart swojej cen cz raczej cos innego w tej kategorii cenowej (moge miec nowego z 100 zl) i do jakiej predkosci procki chlodzi zadowalajaco? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Ja dzisiaj zamontowalem qc80cu i jestem bardzo zadwolony, za 100zl chyba nie znjadziesz nic lepszego (nowego oczywiscie). Wentyl cichutki i wydajny (u mnie spadek o okolo 15stopni). W mojej ocenie swietny produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Moze jeszcze taki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30940329 bo bedzie taniej. Czy raczej lepiej nie ryzykowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Czy PENTAGRAM FREEZONE QC-80 Cu to model wart swojej cen cz raczej cos innego w tej kategorii cenowej (moge miec nowego z 100 zl) i do jakiej predkosci procki chlodzi zadowalajaco? QC92-CU jest tańszy a wydajniejszy - procki chłodzi .... hm zależy jakiego masz procka, ale ja osobiście widziałem Bartona 2500 MHz chłodzonego by QC92Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=86040 polecam ta lekturkę ... w moim przypadku zainstalowanie tego coolerna zmniejszyło temp o jakies 25 stopni :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therion Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 mam 1.4 (ostatni z serri i sie grzeje strasznie) athlona ale chcialbym prejsc tak na 3000 bez ponownej zmian chlodzenia, tylko ze teraz jeszcze za bardzo wyskrobe na taki procek i plyte pod niego. Wiec chociaz chcialem troszku chlodzic tamtego (mam 55 do 70 C), Jesli jest wydajnieszy (jedynie wiatrraczek przyglosny) to bym sie na tamtego skusil. Moze gdzies znajde te modele w testach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...