Gość Ell Kogutto Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Mam problem z karta Radeon 9200 a mianowicie mam niedostepne przyspieszenie teksturowania AGP.Instalowalem juz wszystkie mozliwe stery i dalej to samo.Kiedy instaluje jakis sterownik wyskakuje komunikat o tresci "nie mozna zaladowac sterownika ekranu..." a w drugim komunikacie jest informacja ze karta jest wykrywana jako VGA i konczy sie instalacja sterownikow.Za pomoc thx.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 A zainstalowales stery do MOBO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ell Kogutto Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Masz na mysli via packa?Bo jezeli tak to zainstalowane i nie wiem co jest.Wszystkie wersje via 4in1 i stery instalowalem(catalyst) i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...