Slayer Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Nowe fotki: http://www.countingdown.com/movies/termina...timedia/images/ Ten film będzie wymiatać!!! Rezerwuję 3 seanse z rzędu :o :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 jak bedzie lepszy niz poprzednie czesci to moge odejsc z tego swiata w spokoju ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 jush sie nie moge doczekac, terminator rulezz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 nalezy sie liczyc z tym ze film moze okazac sie niewypalem , ja chce Predatora 3 i Alien 5 chociaz nie wiem gdzie moglaby sie rozgrywac akcja p3 podobnie nie mam pojecia co mozna jeszcze wykreowac z Alienem... podobno trescia filmu ma byc poszukiwanie poczatkow tej rasy .... ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...