Darqer Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Witam Chciałbym kupić płytę główną do 260 zł pod durona 1800 (ew. sempron 2200). Co sugerujecie. W przyszłości chciałbym przetaktować procesor ale najważniejsza jest stabilność. Dobrze gdyby obsługiwała S-ATA, miała dzielnik 1/6 przy częstotliwości 200Mhz. Zastanawiałem się na Epoxem 8krai ale słyszałem, że płyty te bardzo często padają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 za takie pieniadze to tylko MSI KT600 mam i polecam, ma sata i dzielnik 1/6 pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 8krai nie padaja czesto - wlasciwie to tylko z jedna byl problem w postaci braku wspolpracy z agp8x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 jescze nigdy nie miałem blue screna , kiedys tylko miałem problem z działaniem agp8 ale wgralem innego biosa do grafy i jusz działą płyta wydajnieszja od nforce , bardzo stabilna ale to bardzo asrock wydajny hmmm to zastanawiajace bo moj asrock kosztuje tylkoe samo i to badziewie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 ale ty masz sis a ja mam kt880......... były gdzies testy , kt880 wydajniejsze od nforce2 , bardzo mało ale zawsze coś 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 te testy jakies lipne byly chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Logan"]te testy jakies lipne byly chybaalbo i nie byly lipne - wtedy to szok co ?? :zonk: brak mi slow na takie podejscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 dobry ten asrock , ale jak by to był abit albu asus to bym sie cieszył :D odczyt w aida to 2400 a zapsis to 900 wiec nie jest źle :] polecam tą płyte ale i tak kupie abita an7 bo ma o wiele lepszy oc , wyposazenie , i wygląd ogulny pzodro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yereiliah Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 dostukaj jeszcze 60 zeta i kup Abita NF7 rew2.o na Nforce 2 Ultra 400 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darqer Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Czy słychać wentylator na chipsecie w tym abicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 na poczatku slychac. po miesiacu widac jak sie biurko trzesie. dlatego kazdy dokupuje zalmana zm-nb47j za 25zl i sie rozkoszuje cisza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...